Oleg, е отвъд общоприетите човешки норми за поведение и счита за ненужно да прави такива допълнения
Kaк е Джиджак ?Ши почваш ли да трейдиш пак ?
А и защо Вероломни ? Кога съм те подвел с нещо ?
п.п. Не е нужно да отговаряш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добрю ютрюМоже може
РЕДА, Олег отиде до супермаркета и си взе сиренце на ФИЛИПОПОЛИС, обаче тоз път го взе да е ОВЧЕ Олег много обича сиренцеИ след малко ще си направи филийки намазани с масълце, отгоре плочка сиренце и над сиренцето, резен домат и така във фурната за 6-7минути
РЕДА, това нещо ще го придружа с чаша пресен гроздов сок от днес
Блазе ти за пресния гроздов сок!!!!
На твое място бих ИЗЦОКАЛ днес 2-3 литра!!!
Утре още толкоз, но ШАРИЧКА!!!
A бре МИСКИНИН ти с МИСКИНЕНО.))
Преди малко РЕДА като стана намаза две филии
с някво немско масълце(няма българско) извади
една буца ДОМАШНО очве сирене и на тънки шайби
напълни лебеца, обели един доматец и наряза пак
на тънко и го подреди над сиренцето, а също и листенца
магданозец нареди и над тия прекрасни нещеца залепи
над тях още по една филия лебец и ПУКА и пусна компа.
Дан ми четеш мислите МИСКИНИНО???!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA, и тва всичко го кълвеш без домашна ЮТЕНИЦА ?!??
Аз ще взема да потренирам.... да се попотим и да ги изгоня тея вРЕДни бацили дет са ме налазили
![]()
Nasko чадо,
лютеницата е за зимата бря!!!!
Сега още има лятни(СЛЪНЧОВИ) домати!!!![]()
Мръвките ми стоплиха душицата....много благи изглеждат....кво пият тая вечер!?
----------
Oleg,
REDA,
МЕРТЕЦИ такива!!!!.... с ващо сиринЙЕ и филии ми са дояде и на мене....ся кат са прибера си го направя и аз тва)
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Евала
Да ти е сладко.Със здраве да си ги хапнеш. Аз си направих 3 филийки и хапнах двечките, остана третата да ме чака
![]()
Такааааа, сега питам РЕДА и останалите ХОРА и Ж. ако има такива !
Ако 7 се отнася към 21, то от даденият пример, на към колко ще се отнася 30, ако се приложи същата схема ?![]()
вий по колко пъти на ден плюскате![]()
нормалното не е ли под пет![]()
![]()