а стига толкоз за седмицата, всичко затворено, че избори има в неделя да няма некой гап изненада
време е за бирички и релакс след предоволната седмица
а стига с таз работа няма избяга
![]()
а стига толкоз за седмицата, всичко затворено, че избори има в неделя да няма некой гап изненада
време е за бирички и релакс след предоволната седмица
а стига с таз работа няма избяга
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Както казва ЕфЕксДжи в поста след твоя
"предложението е съвсем обосновано
Приема се,,"
Мммммммммммммм на дядаааааа
----------
Бааааааа тоя ЗЛАТЮ, как бавно и напоително си слиза км там дет беше преди ФОМК-а,
Сам дето го изядах дИбелия стоп тогава, че ма и слипна с 25%
Дето после се оказа, че по добре с 25 отколкото 225![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
детето на колко години е дет шЪ го бави
към 20-30 или повече![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Шшш кво стана пак. При това движение не знам как ще е работата, в понеделник. Дали няма да стане нещо пак като този уикенд?
Някъде по обяд ще стане интересно от понеделник като Баба Меркел води на изборите ............
Само да не изберат оня Лудия ...................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
двеста пипоня гапец дъл ши има![]()
или повечко![]()
И аз така мисля и съм напълно съгласен с теб Колега
Но крайна сметка решават избирателите ...............![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
да се оправят... при тях поне има някакъв избор
при нас всичките едни и същи...