ХИЧ няма да я махна имам си стоп ако ми го вземе ще пийна една студена вода![]()
ХИЧ няма да я махна имам си стоп ако ми го вземе ще пийна една студена вода![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може и да не те оправи стопя
зарад изборите е възможно яки катаклизъми да има![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
не те разбрах ... имаш отворена позиция или чакаш да стане 1,3425 за да отвори дълга .. и после да чакаш да се качи ?????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (20-09-2013)
даааааааааааааааааааааааа ааааааа.......
ама едва ли ще стане ...........![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
има неква игра, ама ше дебим другата седмица
гледам доларовия индекс в сряда достигна подкрепата на дневна графика и се върна за два дена над 100 пипа демек качи , а еврото проби , но не продължи да катери след сряда , та не е изключено корекция до 1.34600 да видим преди да поемем пак нагоре
въртят нещо ама ги деба плътно да ме не изиграят акулите
инък си оставам с нагласа изцяло над 1.4000![]()
Последна редакция от disel84 : 20-09-2013 на 18:59
цената ще стигне според мен 1,3425 , но едва ли ще продължи веднага нагоре .... или очакваш покрай изборите да стане нещо ???
според мен ще стане и шанса е доста голям ти въобще следиш ли изборите в Германия
Баба Меркел има голям шанс да спечели
Ъммм... вече е въведено - аз съм на такава тарифа при м-тел - е, не съвсем точно съвсем без пари, ама по 1 - 5 ст/час си е почти без пари. + тарифиране на всеки кръгъл час.Явно са ги нападнали обаче много жени, че гледам вече са я сложили в архива.
http://www.mtel.bg/promotsii-prima-moyat-chas-2
Последна редакция от Eli2356 : 20-09-2013 на 19:02
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz