Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (20-09-2013)
за тройния връх си получил отговор. За посоката - ами нали съм написала - според мен едночасовия канал отпада. Остава канала на 30 мин - ако може да се нарече канал (тук не съм много наясно) и днес цената е била в долната му част и е предполагала едни дълги със стопче под дъното, което докосва линията. Междувременно обаче цената не се покачва, а излиза настрани от канала, което вече води до елимииниране и на този канал, без обаче предполагаемия стоп да е ударен. Значи, трябва да си търсиш друго каналче, или да работиш по друга система, или да чакаш някакво ново положение.
Безплатен обяд няма!
Като гледам как се движи, може и наистина да ти се сбъднат мечтите.успех.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това не зависи ли от големината на отклоненията от канала. Ако има малки отклонения с малък обем, защот канала да се елеминира?
sell позиция от текущо ниво стоп 0 9980 целта е 09640 като пьрва
infesta, ще давам, няма проблемама аз от канали много не разбирам
за другото чакай, че в момента съм на позиция
----------
така, картинката показва троен връх и понеже ти виждаш троен връх, затова и ние се придържаме към това. За мен лично - все още не е, защото третото връхче е нисичко. И ако забелязваш, първото е най високо, второто е по средата и третото е най-ниско. Това по-скоро прилича на някакъв флаг във вид на правоъгълник и аз въобще няма да се учудя ако пробие нагоре, та дори и само за тест на върха.
моето лично мнение е, че всяка фигура си има характеристики и те трябва да се спазват. Но доста колеги са по-свободомислещи, затова вече не споря - нека да е така, както всеки го приема за себе си. Ако искаш да използваш фигури, отбележи си основните им правила и вече сам ще си решиш, каква свобода на въображението ще си дадеш.
В конкретния случай, ако приемем, че ти го виждаш като троен връх (както е на картинката от колегата), точка Д се изчислява, като разстоянието между А и Б го наслагваш от т.С. - опитай се сам да го направиш![]()
Безплатен обяд няма!
infesta (20-09-2013)
Happy68, супер си , много благодаря а съм сигурен че освен на мен си отговорила и на много други които четат в момента и си задават същите въпроси
Т.е. ако въображението ми сработи и се окаже троен връх мога да очаквам да се сурне надолу както беше и първото ми мнение, но май наистина повече прилича на флаг - явно фигурите могат да се интерпретират по различен начин от всеки, а ако разместим и фрейма става манджа с грозде - всеки си има гл. точка
Мерси още веднъж за отзивчивостта ти![]()
Май Хепи ще излезе права, макар че за сега си изглежда като двоен връхи се чудя дали да не пробвам водата
![]()