Айде тръгваме към 100![]()
![]()
Айде тръгваме към 100![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
както казах, не съм привърженичка на свободното интерпретиране на фигурите - просто признавам правото на всеки един да ги вижда както си искаHappy68, супер си , много благодаря а съм сигурен че освен на мен си отговорила и на много други които четат в момента и си задават същите въпроси
Т.е. ако въображението ми сработи и се окаже троен връх мога да очаквам да се сурне надолу както беше и първото ми мнение, но май наистина повече прилича на флаг - явно фигурите могат да се интерпретират по различен начин от всеки, а ако разместим и фрейма става манджа с грозде - всеки си има гл. точка
Мерси още веднъж за отзивчивостта тиЕто защо това не беше двоен връх (вече написах защо не е троен според мен):
На фигурата съм отбелязала линията и двата предполагаеми върха, ако е двоен връх. Когато прави втората точка от линията, цената връща и прави корекция 74%. Тази корекция не е специфична за трендово движение - обикновено корекциите в тренд са 62%. А тук ги минаваме, което предполага, че това е рейндж, някакъв друг. Ако беше направило обръщащ модел като този в елипсата на 62%, тогава смело се влиза на къси, със стопче над барчетата. Над този процент вече не се предполага импулс.
Това, което в момента става - твърде вероятно е вече това да е двоен връх - ще си проличи, ако мине под 99,50 някъде.
![]()
Безплатен обяд няма!
infesta (20-09-2013)
99.65 пак не успя да го пробие както трябва![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (20-09-2013)
nnikos, гадна работа наистина, но се случва понякога .....
nnikos (20-09-2013)
nnikos, аз за тва слагам винаги лимита на 2-3 пипа по на доле
че като не го земе за малко е много гадно![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
nnikos (20-09-2013)
В следващите часове пазара ще е доста плитък и може да се очакват някакви движения.
Възможно е да се направи нов дневен връх.