може да прозвучи малко грубичко, но мое мнение е ,че за да се изгради нещо ново трябва да се разруши до основи и да се изгради отново-започнеш ли да надграждаш върху гнило, сам се досещаш какъв ще е резултата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то там направо не е малцинство,,пък и какво да те тегли за толкова време вече целия ти живот е в София.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като си спомня само колко варненци излязоха да гласуват на изборите за кмет ,
не сте имали много желание за промяна![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
не във всеки аспект е така ... например в държавните институции ... не може да разрушиш цялото здравеопазване или образование .. най-добре е да се избере мдел , който работи и да започнем да се пригаждаме към него ...
въпреки тези ``неудобства`` , които споделих, на мен наистина много ми допадна пребиваването в палатка, и то най-много ме впечатли това, че спях като``буба``въпреки шума на морето и листата от тополите
в планина е и най сладко яденето не само съня![]()
![]()
аз съм съгласна с това, че трябва да се избере модел, добре даже много добре, но виж какво става-който дойде на власт си прокарва правилца, които на му допадат, както каза Плевналиев-България е разделена на две-едни, които са зависими от властта(ясно за кого говоря) и други, които искат да развиват свободно своя бизнес
----------
аааааааааааа, това още не зная, но повярвай ми само да ми се отдаде възможност и ще го видя дали е така-само съм чувала, че човек много бързо се наспива и не го боли глава
----------
и така институциите спират да изпълняват своите функции, а именно да са в услуга на гражданите на тази страна, да защитават техните интереси,тяхното здравеопазване, пази Боже от болна нация, защото преди всичко тя отдавна е застаряваща...........
----------
големия град освен удобствата, които имаш -това не може да се отрече;възможностите за работа и какво още-не се сещам, не е кой знае какво;и тук имаш една малка общност , в която живееш
освен това аз винаги съм търсила връзката с природата, там се ``зареждам``
----------
хората са били апатични, не е лесно да излезеш да гласуваш като знаеш, че в един момент могат да ти подменят вота, историята помни и такива случаи
----------
миналата година на къмпинга се запознах с човек, който когато пътува винаги носи палатка със себе си-тя е една такава малка, той казва, че е за двама, а аз твърдя, че е ``кучешка``-една такава нисичка и така............все пак не на всякъде можеш да опънеш палатка ... би било атракция пред Айфеловата кула , но не би се задържала повече от 15 минути ... .. та каквото исках да кажа е , че добре е да почиваш , според условията които предлага мястото .. и също така , добре е да се разнообразява
На мен не ми се налага да нося .. тя си е там скриена в едни казани в едни скали ... защото винаги си ходя на едно и също място ...
това е защото е много чист въздуха .. вие от големите градове не сте свикнали , нали.. когато решиш можеш да заповядааш .. и не само ти .. всеки от форума е добре дошъл , не случайно съм написал от къде съм , не искам да се крия , а да се запознавам с нови хора
![]()
А бе вие в банско имате ли още бълхи или вече ги изморихте покрай туриститеНа мен не ми се налага да нося .. тя си е там скриена в едни казани в едни скали ... защото винаги си ходя на едно и също място ...
това е защото е много чист въздуха .. вие от големите градове не сте свикнали , нали.. когато решиш можеш да заповядааш .. и не само ти .. всеки от форума е добре дошъл , не случайно съм написал от къде съм , не искам да се крия , а да се запознавам с нови хора
![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване