белята,
покажи ми тегления колко моите и може си ми на нивото
до тогава си ми под нивото за разбиране на пазара![]()
белята,
покажи ми тегления колко моите и може си ми на нивото
до тогава си ми под нивото за разбиране на пазара![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мичи ти целия си ДОМАШЕН тогаз бре..............![]()
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Е защо са белени тогава ? На мен ми е омръзнало от тези на пазара. Както са тръгнали, след още две години ще трябва да ги беля с белачката за картофи.
----------
Ааааа не така. Не бягай пак като вчера
Дизела ти показва теглене, ти му се подиграваш. Днес пак му се подиграваш и го наричаш смешен. Той ти отвръща, а ти бягаш. Мъжка постъпка ли е това ?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ехххх,,,,,МАЕСТРО Олег белени са доматитО
щото на РЕДА така по му АРЕСВАТ!!!)
За съжаление беше последния.![]()
Oleg (18-09-2013)
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
започна ли обратното броене до 21,00 часа ??????![]()