Тъй де тъй, ма въри го обясни на РЕДА, де вика че било ГНЯСАВА РЕЙДЖОВИЦА![]()
Че не е читав тредн не е, ма и движението не беше малко. Типично за еврото![]()
Олег чадо,)
бе ти дан сИ малоумен бря???
То днешното, ако не е РЕЙДЖОВИЦА
не знам кво ще е тогаз.
Захвана ме от няколко часа сигур
щото искаш да усетиш колко време
мога да се сдържа да не ти метна
МОТИКАТА по тебЯ!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ВЕРОЛОМНИЧИ![]()
![]()
------------------------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имаше около 40-50 пипса движение и за някои са няколко милиона...не ги сравнявай с нашите скромни обемчета
Ми РЕДА, скучно ми е бря
Другите ги няма из форума, само ти се обаждаш от време на време. Па и не видиш ли как те подкрепих срещу КУЧИК и ПРАСИТО
![]()
REDA (19-08-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката (19-08-2013)
или може би точно обратното - манипулациите спират нормалните движения по новини и т.н. и затова стоим толкоз време в неясен рейндж - то поне да беше очертан ..........
Безплатен обяд няма!
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН