Имаше някакви шлюзи. И ги пускаха. Нивото се вдигаше високо, да парапетите отстрани. Но само по време на панаира! И плуваха малки корабчета и яхти.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ТъргуваШЕ Милен - 2008.Тихомир Станев oт 2009г. година активно се занимава с технически анализ. НЕ ТЪРГОВИЯ
Милен Силянов е индивидуален трейдър с девет годишен опит. От октомври 2008г. до май 2011г. е технически анализатор
в екипа на home traders и водещ на модула „менторинг”. От 2009г. изготвя платените анализи на home traders и е
участвал в уебинарите на Benchmark Finance и Ивайло Груев.
И черешката на тортата:
"Радослав Вълов се занимава с изучаването на финансовите пазари от 2005г. и търгува активно" Ехааа чудо, но малко след това прочитаме това:
"на форекс пазара от 2007г.От 2010г. е анализатор в екипа на FREE TRADERS."
И кой сега от всичките търгува не ми стана ясно.
Значи, въпросните Фрий трейдърс септември 2008 още ги нямаше, или май тогава започваха. Така че няма как Радослав да е анализатор там от 2007.
Милен - пак септември 2008 си търгуваше и нямам спомени да се е занимавал с това менторство, ама впоследствие може и да го е направил. Участваше и във форума на инвестора с доста сериозни постове, но после се отказа.
Въобще, Иво беше събрал някаква група от негови ученици, които са преминали на активна търговия, поне тогава, 2008г и имаше някакъв проект, сигурно са тези Фрий трейдърс. Аз бях на тази среща, но не продължих контакта.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68, поздрави. Аз съм "вълноброеец", но не познавам лично хората, за които става дума(не съм ходил на курсове). Въпросът ми е, от всички тях само Милен ли реално е трейдър и ако имаш информация, как се справя, като такъв. Просто любопитство.
greedforsuccess, поздрави. Току що разбрах, че това всъщност е твоята тема, която си започнал за РА и впоследствие си престанал да водиш. Тези дни ще я разгледам, но си мисля, че не е трябвало да спираш с постовете си. Със сигурност има хора, на които ще им е в помощ.
Emil Enchev (08-04-2012)
Гледам захапали сте free traders.
Та ще се изкажа с личен опит.
Бях на първия им модул.Нямаше нито един напълно начинаещ всички търгуваха от доста време вече на реални сметки, та нивото въобще не е за абсолютно начинаещи.Спазва се програмата, но в същото време нямаше нито един въпрос,встрани от нея, на който да не се даде отговор и да не те накарат веднага на практика да отработиш.
Относно успешни търговци ли са-да такива са- имахме възможността постоянно да им наблюдаваме търговията-та там няма какво да коментирам, то се вижда и съм си направила съответния извод.
Специална благодарност на Пенко Куленски, който успя даже и мен да накара да виждам някой неща на графиката-което си е постижение, няма да обяснявам защо съм специален случай в това отношение.
Милен има невероятен поглед върху графиката, който се трансформира веднага в trade.
Тихомир -също мога да напиша само хубави неща
Радослав -не го познавам, но изхождайки от нивото на останалите предполагам, че такова е нивото на целия екип, иначе не биха се сработили.
Единствено нещо, за което съжалявам, е че не отидох по-рано на курс при тях.
Заслужава си и парите са смешни срещу знанието, което получаваш.
А и е много лесно да те обучават, можещи, знаещи, позитивни и доволни от себе си хора.
Много истина има в това,което е написал Емил Енчев за тях.
А завистниците няма да коментирам.
Emil Enchev (08-04-2012)
Е що да търгуват тва секи го знае . Те са се заели с АНАЛИЗАТихомир Станев oт 2009г. година активно се занимава с технически анализ. НЕ ТЪРГОВИЯ
Милен Силянов е индивидуален трейдър с девет годишен опит. От октомври 2008г. до май 2011г. е технически анализатор
в екипа на home traders и водещ на модула „менторинг”. От 2009г. изготвя платените анализи на home traders и е
участвал в уебинарите на Benchmark Finance и Ивайло Груев.
И черешката на тортата:
"Радослав Вълов се занимава с изучаването на финансовите пазари от 2005г. и търгува активно" Ехааа чудо, но малко след това прочитаме това:
"на форекс пазара от 2007г.От 2010г. е анализатор в екипа на FREE TRADERS."
И кой сега от всичките търгува не ми стана ясно.![]()
Кой ? Имена на трейдъри знаеш ли там ?
Аз знам за Милен. И от всички, които тогава присъстваха, той ми вдъхваше най-много доверие. Впоследствие имаше разминаване във вижданията ни по вълновия анализ, но все пак всеки си знае. Милен си е софиянче, така че ...
Всъщност, не съм му виждала реалната сметка, но сме обсъждали позиции.![]()
Последна редакция от Happy68 : 08-04-2012 на 11:00