Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е той точно ПРАСЕТО е сменил най-много
форуми от всичките новодошли
За мен реално си е втори форум само![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пресен пример - снощи. Нямам представа, колко често се случва, но снощи бях изумен от това какво ставаше по всички теми. А би трябвало всички да сме големи, зрели хора. То и за детската градина не е. По скоро форум на психиатрична клиника. Разглеждал съм форума на Инвестор и подобни постове ме накараха да се разкарам от там. Явно това е модерен начин на комуникация и е чалгата на форумното дело. Четеш заглавието на темата и след това четеш "дискусиите". Наистина новите могат да научат много и смислени неща прочитайки всяка тема от край до край. Каквито съвети им се дават поголовно. Висш пилотаж е да намериш зрънцата полезна информация сред спама. Дано в малкото опазили се чисти теми да се продължи да се поства с конкретна и смислена такава.
Novak (09-04-2012)
Никои нищо не е длъжен да знае !!!
Просто трябва да се спазва РЕДА !!!!!![]()
Аз започнах в другата тема:
http://liveforex.bg/forum/viewtopic....8&p=3366#p3366
Който иска от нашата група да заповяда.
За мен такъв тип синтезирани знания са реално полезните. А не вход тук, изход там и без идеи защо и как.
Грииди по и от вход, лимит и стоп
човек може да си прави изводи ЗАЩО![]()
НАП-а май отпадна, така че ... да продължимТъй, аз пък съм съвсем по-нова и от Новак.
Погледнах в инвестора естествено още в началото но може би съм целнала такъв момент на лигово
и кретенско отношение един към друг на хора точно във форексни теми и нищо
не схващах от това за което идеше реч ...Едновременно се регистрирах и в
онзи форум от който ви натириха и тук ...но там също не ми хареса и нямаше как да се впиша...
Тук ми допадна и си останах. А съм такъв човек дето като си намери мястото не се оглежда навън
макар гугъла често да ме препраща в другия форум...там е пълно с инфо ...
и дори лигавенето ми се стори неуместно...Макар да си признавам, че съм дълга на спама ...не го правя единствено само за бонуса...искаше ми се да общувам със себеподобни ...А колко и дали съм научила нещо за няма и четири меседа в които преживях и нещо, което
дори можеше да ме откаже от форекс и всичко...Спомнете си първите месеци, когато сте се лутали и не гледайте на начинаещите като глупаци, които стават единствено за подигравка и чесане на високомерието ви...
Сори, че и аз се обръщам към теб Хепи но ...все тая дори няма и да ме отразите ...много ви здраве ...аз да си го кажа пък...
Доста неприятна ситуация се получава във форума, това си е ясно. Не знам защо, повечето от старите участници казват, че искат да научат нещо ново, а като им се предложи, не искат да го вземат, а обвиняват в нека го наречем с "наптрапване".
Лично аз не мога да разбера, къде виждате високомерие, величие, "дървени философи" и т.н. Абсолютно всички, които дойдохме тук, сме хора народни, хора, които винаги са готови да помогнат. Никой от нас не се отнася с начинаещите като с глупаци, подигравателно или както искаш го наречи още. Никой. Всеки от нас е помагал на толкова много хора, че даже вече не си ги и спомняме - чист пример: даже съм забравила, че в началото съм помогнала на Реда.
Всеки един от нас притежава в пъти повече информация от хората, при които новак е била на курсове. Ако искахте, можехте да получите толкова много информация безплатно, но собственото ви величие май не ви го позволява. Пример - пловсити бил видял нещо читаво само от фицката, ок. А той дали въобще е разгледал трите графики, които аз пуснах с отработване на позиция/сделка? дали въобще е разбрал, за какво става въпрос? За сметка на това обаче, когато на 2-3 пъти му зададох конкретни въпроси по неговите анализи/сделки, той започна да се увърта и накрая не пропуска случай да не се заяде с мен. И защо го прави? Между другото, освен ти и Новак, никой друг не обърна внимание на тези графики. А те съдържат отговора на въпроса: "как да търгувам успешно?" Ако беше осъзнато какво представляват, трябваше да има доста въпроси. Ето правех аз, когато бях на вашето ниво - постоянно питах, дори когато въпроса изглеждаше глупав, се извинявах и пак питах. За мен беше важно, от всеки възможен колега да взема каквото мога. тук няма такъв стремеж.
Май стана много дълго.Надявам се, че някои от вас ще загърбят самолюбието си и ще се опитат да разберат това, което съм написала и ще се престане с това напрежение във форума.