Точно това казвам и аз, дори и със 100к е доста трудно да излезнат сметките.
Точно това казвам и аз, дори и със 100к е доста трудно да излезнат сметките.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
100, ти що правиш поредни сделки на минус ?
И защо те смущава бързото нарастване на акаунта ?
Ами правя защото е неизбежно. А бързото нарастване на акаунта не ме смущава ако е станало по правилния начин, незнам какво разбираш под бързо, 10-15% на ден се правят супер трудно и невъзможно всеки ден, моята цел е акаунта да върви нормално бързо и развмерно във времето. Пък вече колкото може по-бързо по-добре, но просто няма как да стане с такива +/- 10% всеки ден
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нема малко, много, нормално... има доволен и недоволен само
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Обърни внимание на сделките които са ти на минус. 80-90% от тях имат една обща черта
Каза, че използваш мА89. Аз с нея успях да изчистя поредните на минус.
За нарастването с 10-15 не е трудно, зависи от деня. Не е нужно и всеки ден. Но ако успееш през първата седмица на месеца да ги стигнеш
Събери си всички минусови сделки на картинки, погледни ги и търси общото между тях. Намериш ли го, няма да има проблем да влизаш с 5-7%риск на сделка
![]()
Всичко това е направено отдавна, колкото повече конктретика търсиш, толко повече ще намаляваш входове, но в крайна сметка и печалбата. Пробвал съм и по двата начина, никакъв проблем не ми е да филтрирам още сигналите, но просто не се получава повече печалба в края на месеца, това с големия риск е абсурд за мен. И как да влизам с голям риск при положение, че аз търгувам сега както бих търгувал 100к, там със 7% няма да влезна...ако имам успяваемост дори 85% (а повече е просто фантастично) пак е опасно, за справка - математическия модел мисля е ясен. Каквото и да си говорим стратегия, което да не направи два поредни стопа няма, ако имаше ние не окриваме топлата вода, има хора с 10-20години пред нас, кото отдавна щяха да влизат с 5% на 10милиона нали?Обърни внимание на сделките които са ти на минус. 80-90% от тях имат една обща черта
Каза, че използваш мА89. Аз с нея успях да изчистя поредните на минус.
.........
Събери си всички минусови сделки на картинки, погледни ги и търси общото между тях. Намериш ли го, няма да има проблем да влизаш с 5-7%риск на сделка
![]()
туй не е задължително дет го викаш... аз кът го правих туй упражнение изходите променях
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Намаляват се само губещите. Две поредни може, 4-5не. При толкова поредни се бърка тотално в нещо. Обикновено е едно и също.Всичко това е направено отдавна, колкото повече конктретика търсиш, толко повече ще намаляваш входове, но в крайна сметка и печалбата. Пробвал съм и по двата начина, никакъв проблем не ми е да филтрирам още сигналите, но просто не се получава повече печалба в края на месеца, това с големия риск е абсурд за мен. И как да влизам с голям риск при положение, че аз търгувам сега както бих търгувал 100к, там със 7% няма да влезна...ако имам успяваемост дори 85% (а повече е просто фантастично) пак е опасно, за справка - математическия модел мисля е ясен. Каквото и да си говорим стратегия, което да не направи два поредни стопа няма, ако имаше ние не окриваме топлата вода, има хора с 10-20години пред нас, кото отдавна щяха да влизат с 5% на 10милиона нали?
Тези с по 10-20години не съм ги виждал как търгуват. А как ще търгувам при 10-20милиона не знам и няма защо да го мисля, при положение че нямам и 100К. Но при 100К определено няма да падам с под 5%риск. Капитала е за използване, не за стоене![]()
Аз нямам 4-5 поредниА както казах тази година до момента има само един ден, в който стратгията ми дава 3 или 4 стопа едно след друго. Само един ден в цялата година ама може да стане нали?
Не ти трябва да им гледаш сметките за да знаеш как търгуват, дори със 100к хората търгуват с 1-2% масово. Това са трейдъри, които отдавна са на по-високо от нашето ниво и имат потенциала да сътворят система с 80%+ успяваемост. А как ще търгуваш при 100к вярвай ми все още незнаеш, както и аз незнам и затова предпочитам да не се изсилвам. И защо след като по моя начин с 2% риск ще бъда милионер за 1-2години?
А ако твоята стратегия е това, което казваш и си способен да я прилагаш наживо със близки резултати от тестовете, то вече трябваше да си милионер на теория нали? Ако не си нека използваме стратегията и да те направя такъв за няколко месеца, капитала от мен
Незнам, но според мен всичко, което изглежда като по-бързо решение в тоя бизнес реално прави точно обратното и те забавя...