Русия ги преработва до колкото знам. Преди вадеха плутония за ядрените бомби. Сега май го преработват за вторично използуване.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Под инфраструктура имах предвид всичко. А за горивото не си прав - много голям разход е, както първо начален, така и като вторичен. Не споря за АЕЦ-а - все пак тя е независима от слънчевото греене. Просто излагам доводи за соларни паркове, но не в това количество при тази цена на изкупуване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
230 млн,колкото и да е голяма веригата пак доста са прибрали всички,а после да тръгнем на добре ами как да стане.Стойнев внася сигнал за източване на енергетиката с 230 млн. лв.
http://www.vesti.bg/bulgaria/sad/sig...mln.lv-5993648
Опсс! Пак дупка на чорапа.
Е-еех. Да имаше само едно милионче и за мен...................
Ами не става,
много са големи дупките , много пари отиват не където трябва ....
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
всичките почти... то цялата енергетика е организирана около дупките
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Какво точно означава ВСИЧКОПод инфраструктура имах предвид всичко. А за горивото не си прав - много голям разход е, както първо начален, така и като вторичен. Не споря за АЕЦ-а - все пак тя е независима от слънчевото греене. Просто излагам доводи за соларни паркове, но не в това количество при тази цена на изкупуванеИ това ВСИЧКО не е ли необходимо и за соларите
/съвсем ме обърка/.
Какъв е разхода за отработеното гориво? Дълго време Русия го вземаше без пари /какво го правеха те си знаят може и атомни бомби /.
разхода е предимно от екологични такси на държавите дет го изкупуват... въпреки че реално наистина не се знае какво го правят после
![]()
Всичко - като започнеш от пътища, електропроводи, разпределителни станции до жилища на хората, които ще строят АЕЦ-а. Даже мисля че има съпътстващи производства. /Това е и основното, заради което съм за строежа на Белене - парите, които ще се завъртят първоначлно ще дадат голям ефект за икономиката/. А горивото - съмнявам се вече Русия да го прави безплатно. Не знам точно колко струва първоначално и после за съхранение ..... но не говорим за 1-2 млн![]()
за отпадъците и горивото май имаше договорки към строежа![]()
ама вече не е много сигурно...