преместих стопа , че да приключа седмицата на 0 и стига толкова. несериозността се наказва. приятен уикенд на всички
![]()
преместих стопа , че да приключа седмицата на 0 и стига толкова. несериозността се наказва. приятен уикенд на всички
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз си сипах биричка и малко релакс , другата седмица ше е по интересна и забавна с ФОМК
големите игри ше падат и големи пари ше се въртят требе ги оберем акулите
то ше лъжат мамят с движенията
надолу сме но си мисля че си оставиха нещо над 1.33200 за понеделник или вторник за мизерия да оберат над връо преди да поемат надолу хитри са много![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе мааму стара, едно време кат не слагах стопове - такива скуизове, като днешния завършваха успешно
Неска, това ходене до 1.3320 гадно ме изхвърли и после си отиде до целта - първата)
1.322222 още си виси като цел
баш у средичката на малката рейджовица по дневна
туй е най-ла.няното положение за интрадневно търгуване по принцип![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
седя и си пия биричка, гледам графиката и мира ми не дава това 1.34180
и пускам една дълга с не голям обем, стоп на 1.31000 и лимит 1.34000 до Фомк на 18 да видим дали ше светнем горните нива
те и на акулите не им дава мира тоя връх така не обран с малко![]()
за кога таз дълга бря![]()
що не оставиш за понеделника![]()
![]()
принципно може и да си прав... щот не Реда легендарното сякаш се гласи да го прескача...
ама е много възможно и да не му стига вътъка до там... и вече да сме обърнали надоле![]()
До тоя ФОМК поне 10 сделки ще си врътнал, не ни залъгвай ти, и ние усетихме акулските ти заигравания
Аз още го мъча късото, лошото че стои на минус и стопа е все още и той далееече на -21. Ако оцелееееееее до края на сесията ще затворя и в понеделник 00:00ч ако няма сериозен гап, ще я подновя.
Приятна петъчна вечер и още по-хубави почивни дни!![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"