Аз до програмиране не стигнах, но с експерти съм се позанимавал... Повече от 1:500 може да попречи! На центова сметка можеш да го провериш наистина. Може и тема да направиш, за да следим.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
D-12 (15-07-2013)
bombe...eur/usd M5 прилича ли ти на обратен флаг 15 пиповия рейндж в който сме ? Има ли резон да се чака още един ~50 пипов лег нагоре ???
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Шарана няма връзка с акулата. Едното е соленоводно, другото не е. Макар и двете да стават на мезета
Айде и ти взе да искаш кредит, за нещо което се предполага да или да не правиш![]()
Това с удебеленото в кой учебник го пише? Тази статистика от 95% губещи е нормална закономерност според мен.Е да де, но си чел предполагам, че форекса е измислен/позволен да се източи капитала на дребните риби. На практика 95% губим, макар и да има моменти на големи възходи, след които на никой не му се спира, а ламти за още. Аз искам да се самодисциплинирам, макар и чрез роботи и да печеля малко но стабилно...
пробвай и после сподели ако желаеш , дано стане , по - малко да пълниш кацата с мед![]()
Ами след този импулс съм почти сигурен в още един лег нагоре. Обаче текущо е в рейндж от най-неприятните. Би следвало да чакам пробив и тест за вход, но аз малко необмислено се метнах с една дълга и тъкмо бях вдигнал клавиатурата с лявата ръка, за да уцеля дясната, и ти ми зададе въпрос![]()
Ти затуй ли си такъв хахав бре![]()
Но наистина, вземи си смени подписа![]()