Хора да не задълбаваме - важното да печелим, а как се "казва" начина - все тая![]()
Хора да не задълбаваме - важното да печелим, а как се "казва" начина - все тая![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То този проблем за себе си ние смего решили, сигурен съм.
Друг е въпросът какво мислят другите за нас. Щото неотдавна на един купон като казах, че се занимавам с форекс, един младеж доста многозначително ме изгледа и ми рече - как така - та това е пирамида!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
точно така и именно в това значение се крие и добрия смисъл на думата- да си спекулант, но да играеш по честен начин
----------
и тук се крие добрия смисъл на думата, да спекулираш, но да спазваш някакви принципи, а не като онзи брокер, който дискутирахме в първата част на деня
помня по комунизъма имаше едни лозунги и карикатури за спекулантите
по-черни от дяволите ги бяха направили
ама то и по друг повод де... предимно за тез дет спекулират върху цените на основни храни и стоки от първа необходимост...
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
трейдърите са много , но те не влияят на пазара, тъй като играят с малки суми, често губят поради не достатъчна подготовка или неправилна преценка
----------
а ти защо не му опонира и не го убеди, че това е занаят, и че той не се учи за един ден, си е сериозна работа
те повечето от наште поръчки и не стигат много много зад брокерите...
![]()
в акаунта не ме топлят... кът се лъзнат от банкоматя в ръчичката вече съм спокоен
![]()
Тук не си права .... големите банки си имат специални отдели за тия работи и ич не влизат с малки суми. Тези "обирания" на стопове /шипове/, откъде мислиш че идват![]()