Отворипх темата , че видях на Хепи ника.
Какво да кажа някой хора като са се докарали дотам, че за лИбоФ и секс да трябват пари то без коментар.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68, Говорим за Любов
Няма нищо общо секса Извинявай
Ама нещо бъркаш ........![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
е тогава си в тотална заблуда - дори не знам, как въобще ти идва на акъла. Не че не знам де, ама е редно така да отреагирам
----------
аааа, като видиш ника на Хепи след 17ч някъде, значи е спамаз приключих за днес
1:4 сумарно
но вчера един грип ми разказа играта
Безплатен обяд няма!
ААААААА отреагирането си е твой проблем
Че си имаш лоши помисли в главата ..........
Аз не съм ти ни най малко виновен
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Happy68, Да направим едно кафенце, че ще дойде есента..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В крайна сметка нищо лошо не съм казал казах думата ЛЮБОВ
А ти хепи като бъркаш Любовта със Секса си единствено твой проблем![]()
GeorgiRR, от тебе извинения не са необходими, в никакъв случай. И, всъщност не ставаше въпрос, че ни е у(о)бидил, а че все пак жените знаят дали това е верно и ще им е доста смешно (в най-добрия случай де)
----------
Ти да не си се нашмъркал???? даже не разбираш какво съм написала
Бат Жоро, стана ли време за ракийката вече?
Безплатен обяд няма!
mariq (11-09-2013)