Какво ще кажеш за едни къси кабели ???????
Мисля че кабела ще Поевтинее .......![]()
Какво ще кажеш за едни къси кабели ???????
Мисля че кабела ще Поевтинее .......![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Под 1.5685 не падне ли...не е сигурна работата. Иначе до там може да се пробва, ама аз не бих....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Аз пък чакам златцето днеска да поевтинее, че да му спукам задника![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
scooterr, Пожелавам ти успех Момко
Прави пари тогава всяка Жена ще иска да прави Любов с теб![]()
Внимавай със златото! Не знам на какви графики търгуваш, но ако погледнеш на дневна - в момента е достигнало до тренд линията, свързваща двете дъна от по-рано. Аз мисля, че е много вероятно оттук да се качи отново до около 1420 и после да започне спускането. Успех!
Името ми във форума е случайно избрано и няма друго отношение, освен към собствената ми скромна персона.
Актуални форекс анализи и стратегии. Съвети и трикове за технически анализ
За направих вече един бърз бичи скалп на златотоМисля, че ще е на Север.
Пускам едно късо ози от 0,9300 мисля че сега е момента за къси ..........
Отдавана чакам този момент ........![]()