продадените опции се публикуват в ЦМЕ-то, май и статистика за фючърсите имаше
отделно сот-репортите...![]()
продадените опции се публикуват в ЦМЕ-то, май и статистика за фючърсите имаше
отделно сот-репортите...![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Защо да си усложнаваме живота - има графики, тестваш сис тратегията, ако печели хич не ме интересува кой, какво и кога прави и какво седи зад баровете изобщо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То и това го има - докато се ровиш по сайтове и графики, то не само деня заминал, а ми си изтървал много възможни сделки използвайки само графиката, като източник на информация....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то в името на графиката е всичкото
това дет се търси по графиката принципно е търсене и предлагане![]()
а тия данни пряко показват част от тях![]()
Преди като бях доста по-нов в тая работа следях всевъзможни сигнали, прогнози на банки, брокери и т.н. и каквото и да пробвах все губех в крайна сметка. По едно време осъзнах, че собствените ми решения според това, което се случва на графиката са много по-печеливши, викам си как така аз абсолютен аматьор да "познавам" вече от големи институции...Ама кой да ти мисли тогава, че и най-добрата програма е губеща докато не я пригодиш като за себе си.
тука говорим за обективна информация само
прогнозата сам си я правиш на база цифрите...
То всичката тая информация, ти няма как да я търгуваш. Примерно опционно ниво. Знаеш кое е и колко е обема. Но в същото време, нямаш информация, колко от тия опции са за хеджиране на спот позиции или са просто спекулативни.
то по-скоро продажбата на опция се хеджира на спота
поне тез дет ужким са маркет-мейкърски
не му разбирам, кът пример го дадох само... основната идея е, че колкото повече опции има на едно ниво дето изтичат на датата толкова по-големи са спекулациите отколо него през съответния ден![]()
Така е - както казват хора, като Брукс - всичко си е на графиката и няма нужда от нищо, обаче, ако търгуваш акции е друга работа.Преди като бях доста по-нов в тая работа следях всевъзможни сигнали, прогнози на банки, брокери и т.н. и каквото и да пробвах все губех в крайна сметка. По едно време осъзнах, че собствените ми решения според това, което се случва на графиката са много по-печеливши, викам си как така аз абсолютен аматьор да "познавам" вече от големи институции... Ама кой да ти мисли тогава, че и най-добрата програма е губеща докато не я пригодиш като за себе си.