За таблетчето, евтинкото, обещах да кажа няколко думи. Купих го днес, качих му метата и на свещите няма никакъв проблем да изобразява фитилите. Засега работи, но да минат няколко месеца![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
и да кажа, е все тая - едва ли ще му бъде обърнато необходимото внимание - само ще се навлезе в още по-безсмислена дискусия, а аз не искам. Преди години го писах в инвестора и видях какво стана, втори път - тц, тенкю
ето ти една подсказка, а по-натам сам : труда убива горделивостта. Опитай се да наблюдаваш около себе си и виж, дали хората, спечелили честно и с труд парите си, се отнасят пренебрежително към тези под тях.
Безплатен обяд няма!
Nikky (04-09-2013)
Не съм се и съмнявал - за тези пари екрана му е от по-старите TFT най-вероятно и няма да има проблем. Честито!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (04-09-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (04-09-2013)
Не ми се струва така и затова питам.
Говоря ти в пипс, обема се определя спрямо тях.
Ти може да виждаш дори достойнство в провала, но аз не.
Определено НЕ.
Критериите за какво ?
Както казах наскоро...всички ядем хляб, но някои обичаме и дюнери
п.п. Щом 30-40 от 100 сделки са ти губещи и едвам докарваш 3пипа профит, значи това горното показва просто някакви безплодни усилия
Не разбирам, защо ти е да правиш толкова много губещи сделки, но щом те урежда, ОК
Дори супер просто правило да приложиш, като да взимаш само бичите сетъпи които са над някоя плъзгаща и мечите, когато цената е под нея, Ще ти даде над 60% и среден профит на сделка от над 10пипа. А това е супер просто условие.
Хепи, кажи де! И на мен ми е интересно...
..............................................
trymetryme (04-09-2013)
трябва да си постна графиката за последните 12 месеца ли ?..виж какво, за да направиш оценка, първо трябва ти самия да притежаваш знания. А при тебе се вижда, че те не са на необходимото ниво - нито по техника, нито по практика.
НЯМА успешен трейдър, който да се държи така пренебрежително като теб и Олег спрямо другите, независимо какви са - и си има точно психологично обяснение за това.
аз се държа пренебрежително само с тези които си мислят че знаят много, а според мен не знаят. и се опитвам по лесния и нормален начин да им обясня кое е правилното а след като не стане почвам да се забавлявам.
доста е изморително да се опитваш да убедиш някой глупак че той бърка. аз се храня с парите които изкарвам от трейдинг. айде не точно ама се глезя с тях. та за мен това е бизнес и то много важен такъв.
и като видя някой който го приема за детска игра се опитвам да му го обясня. и акто не стане може и да съм груб но аз съм такъв по принцип. и майка ми като прави глупости и с нея се държа грубо.
та не го приемай лично. а Абса очевидно не е трейдър. въпреки нещата които говори. и пак. тук всеки може да вярва на каквото и когото си иска.
все пак е и форум... виртуално пространство
![]()
Ами мерси, ама то е за съпругата. Големичко ми идва да го мъкна постоянно с мен на работа и затова си жуля на смартофонката. Даже са му включили някаква плака ли е, слюда ли е??? Предполагам е за защита на екрана и се слага допълнително. И много кабелаци и преходници за УСБ-та има. Сега остава да му взема един кабел ХДМИ и го окомплектовам напълно, а и някакъв калъф, ама жената да си го избира и купува![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
трябва да си постна графиката за последните 12 месеца ли ?..
аз се държа пренебрежително само с тези които си мислят че знаят много, а според мен не знаят. и се опитвам по лесния и нормален начин да им обясня кое е правилното а след като не стане почвам да се забавлявам.
доста е изморително да се опитваш да убедиш някой глупак че той бърка. аз се храня с парите които изкарвам от трейдинг. айде не точно ама се глезя с тях. та за мен това е бизнес и то много важен такъв.
и като видя някой който го приема за детска игра се опитвам да му го обясня. и акто не стане може и да съм груб но аз съм такъв по принцип. и майка ми като прави глупости и с нея се държа грубо.
та не го приемай лично. а Абса очевидно не е трейдър. въпреки нещата които говори. и пак. тук всеки може да вярва на каквото и когото си иска.
все пак е и форум... виртуално пространство
stanislavnba, няма да коментирам повече, само ще отбележа, че аз досега не съм видяла от теб нито един пост, в който да коментираш ТА или ПА на някой друг. Ако има такава, се извинявам публично.
Безплатен обяд няма!
Ааааа няма такова нещоаз уважавам изключително много работливите и отдадените в името на прогреса хора. Мързеливите и мрънкащите обаче, не ги понасям
![]()