Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте!
Кажете имаше ли днес важни новини, че сега се прибирам и не знам. Фед ли беше и в колко часа?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
поредното доказателство - прочети още веднъж за отношението към кого става въпрос. Ти се прекланяш пред пари-имащите. Това е съвсе друго от това, което аз говоря.
Не че е нещо лошо - вие сте си такива, каквито сте си. Просто в контакт с другите не очаквайте ореола, който сте си създали, да бъде пътеводна светлина за тях.
Безплатен обяд няма!
има има и то доста. имаше даже един дето критикувах теб или Новак. бъркам ви за което се извинявам ама трудно правя разлика.
на Баба меца и пиша за ТА и ПА. та аз само това търгувам ПА.. и критикуването на съпротивите също е ТА .. абе много е
ама виж ти виждаш каквото искаш да виждаш. това е също много готин феномен при хората.
Аз пък мисля да наема стриптизьорка за РЕДА, по случай празника утре![]()
![]()
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
stanislavnba (04-09-2013), D-12 (04-09-2013), REDA (04-09-2013)
Че пред пари имащите разбира се. Какво да му се възхищавам на някой тираджия ?поредното доказателство - прочети още веднъж за отношението към кого става въпрос. Ти се прекланяш пред пари-имащите. Това е съвсе друго от това, което аз говоря.
Не че е нещо лошо - вие сте си такива, каквито сте си. Просто в контакт с другите не очаквайте ореола, който сте си създали, да бъде пътеводна светлина за тях.Виж на шефа на компанията за тирове....друго нещо е
![]()
Много хора си казват "Има и по-зле от мен", аз обаче предпочитам да гледам тези които са по-добре от мен и да се стремя към това по-добре.
жена ти е късметлийка !!!Ами мерси, ама то е за съпругата. Големичко ми идва да го мъкна постоянно с мен на работа и затова си жуля на смартофонката. Даже са му включили някаква плака ли е, слюда ли е??? Предполагам е за защита на екрана и се слага допълнително. И много кабелаци и преходници за УСБ-та има. Сега остава да му взема един кабел ХДМИ и го окомплектовам напълно, а и някакъв калъф, ама жената да си го избира и купувабраво !
![]()