не ще... туй ми пречи
дърпа се, вика, рита...
требе много алкохолец да консумира и да забрави![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
има... ама първо требе през таз да мине...
докът не мине през таз другите все едно ги няма... кът мине оттам - тогаз със страшна сила се отварят и останалите![]()
на таз тема не мога да се засегна... щот жената е номер едно във всички отношения
а принципно ако тез останалите дупки не бяха валидни най-вероятно щеше да е някоя друга на нейно мясно...![]()
жена със зле скрито задоволство съобщава на мъжа си....
- мъжо, гинеколога ми забрани интимните контакти следващите 2 седмици...
мъжа....
- от стоматолога забрана немаш нъл....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам що си давате парите за книги като тук има кадърни трейдъри които споделят информация за търговията си![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.