Сега видехме 1,3148 и, ако мине ще видим и ИДЕИНОТО !!!![]()
Сега видехме 1,3148 и, ако мине ще видим и ИДЕИНОТО !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
линк към онлайн книжарница
Значи адски съм доволен , последната поръчка на книги от това място ми излезе с 13 лв по евтино от всички други онлайн книжарници ..![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (03-09-2013)
Голям напън, бре! На Варчевото Н1 чак нещо като гап се заформи. За мен това са съпротиви и си мисля за дълги от тук за 20-30 точки, ама не ми стиска... Не може само надолу!
бая гапче си беше но за малко не успя да ми удари лимита на 3140 , наложи се да я затворя ръчно и все пак си е доста профит![]()
Книжлетата поредица ли се явяват, че не ми стана ясно от описанието под тях. Фрапираща отстъпка на "Залавянето......"??????линк към онлайн книжарница
Значи адски съм доволен , последната поръчка на книги от това място ми излезе с 13 лв по евтино от всички други онлайн книжарници ..![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
хм взех 10 писпа от тая къса тука. виках поне за 50 да има надолу. то върна 20 пипса.. и аз взех само 10..
D12, ето цитат от едно място. Внимавайте с андроид и МТ!!!!
Elay G - Poor Data on new phones!
Guys there are countless reviews with people experiencing issues with chart data not rendered correctly on new devices. OHLC bars are not displayed at all (chart is blank) unless you zoom chart to the second biggest zoom level (22 bars on a chart in portrait mode on a HTC One and Galaxy S4). With Candlesticks, all high and low wicks are not displayed, only the candle body is displayed. I am simultaneously using MT4 mobile on another Google Galaxy Nexus and there is no issue at all. NEEDS TO BE FIXED PLEASE!
D-12 (03-09-2013)
Не използвайте мобилният метатрейдър тогава. Какъв е проблема да се използва друг софт ?D12, ето цитат от едно място. Внимавайте с андроид и МТ!!!!
Guys there are countless reviews with people experiencing issues with chart data not rendered correctly on new devices. OHLC bars are not displayed at all (chart is blank) unless you zoom chart to the second biggest zoom level (22 bars on a chart in portrait mode on a HTC One and Galaxy S4). With Candlesticks, all high and low wicks are not displayed, only the candle body is displayed. I am simultaneously using MT4 mobile on another Google Galaxy Nexus and there is no issue at all. NEEDS TO BE FIXED PLEASE!
Аз съм със SE, които за съжаление изчезнаха. Стара и малка машинка, но още работи коректно! Пък и търгувам по МА-та и тиковете не са ми определящи. Може дори да го е имало и при мен този бъг, но да не съм го забелязалD12, ето цитат от едно място. Внимавайте с андроид и МТ!!!!
Guys there are countless reviews with people experiencing issues with chart data not rendered correctly on new devices. OHLC bars are not displayed at all (chart is blank) unless you zoom chart to the second biggest zoom level (22 bars on a chart in portrait mode on a HTC One and Galaxy S4). With Candlesticks, all high and low wicks are not displayed, only the candle body is displayed. I am simultaneously using MT4 mobile on another Google Galaxy Nexus and there is no issue at all. NEEDS TO BE FIXED PLEASE!Уж трябва да зависи от операционната система, андроида ми е също стара версия и не смея и не желая да го ъпдейтвам, че съм чел за последващи проблеми
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"