Тя идеята не е моя за да я продам. Те идват при мене с идея и план за реализация за финансиране и помощ. Всякакви вариации се родиха в главата ми, стига да започна, снимачния екип няма да почива.
Тя идеята не е моя за да я продам. Те идват при мене с идея и план за реализация за финансиране и помощ. Всякакви вариации се родиха в главата ми, стига да започна, снимачния екип няма да почива.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (27-08-2013)
Еврака се държи като за дъно пак. Започва да не ми харесва късото...................................... .................
Как сте агънца???
Още не е тествало 1,3300.Като се пробва и там,ще разберем накъде е тръгнало.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми не ми е сигнал това.. да го гледам да не го гледам все тая.. като не е не е
Успех!
Достатъчно е да се прави ремейк на нещо, което вече го има и е с милиони посещения. Никой не може да събори PSY обаче.
Виж този сайт:
https://www.skillfeed.com/teach#!/sign_up/32133
Долу в дясно: Become an Instructor
Make money by publishing videos on Skillfeed.
Трябва ти хубава кака, която обяснява как се работи с някакъв масов софтуерен продукт. Рекламата е от тях... Плаща се на гледан клип. Сега набира скорост, а гърба е много сериозен SSTK (акциите са им по три за по-малко от година). Системата работи вече десета година, но с други продукти.![]()
Absfresh (27-08-2013)
аз съм отново къс от 1,3342.. малко избързвам с късата, но нещо не ме свърта без позиция..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Успех!
Достатъчно е да се прави ремейк на нещо, което вече го има и е с милиони посещения. Никой не може да събори PSY обаче.
Виж този сайт:
https://www.skillfeed.com/teach#!/sign_up/32133
Долу в дясно: Become an Instructor
Make money by publishing videos on Skillfeed.
Трябва ти хубава кака, която обяснява как се работи с някакъв масов софтуерен продукт. Рекламата е от тях... Плаща се на гледан клип. Сега набира скорост, а гърба е много сериозен SSTK (акциите са им по три за по-малко от година). Системата работи вече десета година, но с други продукти.
Мерси за линка .............................................
Буги, готви се за пробив нагоре.
Как сте агънца???