Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хах нещо навътре го приемаш това .. пазара си е пазар. и ти може да извадиш късмет дажеОпа, не сте се преработили докат ме нямаше
Идеално сте тествали надолу, стопче вече на 31665, да има 3 пипа горница и чакаме атака на горе.
Станислав, само философстваш. Може ти да виждаш 5 сигнала за късо, аз 5 за дълго, само пазара ще покаже. Не мисли, че всички търгуват само според информацията , с която ти разполагаш.
----------
ако под тръгват искаш да кажеш че са излезнали 5 пипса над рейнджа , значи да. а аз може и по 4-5 да правя ама много рядко губя.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бъркаш нещо, много ми е външно даже. Гледах те 220 точки спад как мрънкаше, че все било рейндж, сега мрънкаш как е надолу, пък то качвало. Преразгледай си стратегията, мене не ме мисли, моите модели, от месец на месец все по-добре се представят.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ти като тоя Ники.. 1 ден имах на 5 пипса той вика че по толкова изкарвам. в петъка падаше сутринта преди да стана после за цял ден направи 20 пипса спад ти викаш било надолу
.
стратегията ми няма губещ месец от 12 години насам.
и както казах , пазара си е пазар, и ти даже може да извадиш късмет![]()
Щом си рекълти като тоя Ники.. 1 ден имах на 5 пипса той вика че по толкова изкарвам. в петъка падаше сутринта преди да стана после за цял ден направи 20 пипса спад ти викаш било надолу
.
и както казах , пазара си е пазар, и ти даже може да извадиш късмет
.................................................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Я Олег да си влезе в ролята и да отбележи, че този факт не носи пари ........... не е важно да не губи, важно е да печели, нЪл тъй?ти като тоя Ники.. 1 ден имах на 5 пипса той вика че по толкова изкарвам. в петъка падаше сутринта преди да стана после за цял ден направи 20 пипса спад ти викаш било надолу
.
и както казах , пазара си е пазар, и ти даже може да извадиш късмет
Безплатен обяд няма!
Късмета е хубаво нещо.....давай евро)))))
![]()
МЕРЕТ ДА СТАНЕШ!!!
обаче на мен не ми е ясно смисъла на ей те това болднатото и подчертаното - явно Абсата го слагаш в някаква по-странна категория, ама нещо не мога да усетя, каква ???![]()
Безплатен обяд няма!
ами средно по 30 позиции на месец от двойка има в сигнали. няма как да дава нули всеки месец.. ще бъде много интересен феномен обаче ако някой попадне на такава система.