Колко да са по-качествени? За някои са, аз примерно не мога да ги търгувам. И какво като хванеш там 150 пипса със стоп 100? Не е ли същото на 15мин да вземеш 15 със стоп 10? Ама как звучи 150 самоДори и 60 пипа си е едно добро затваряне на деня , даже за мен е перфектно, а доколкото знам при по големите времеви фреймове сигналите са по малко , но са по качествени и съответно при сигнал за обръщане на тренда се очаква това да донесе повече профит от колкото на малките фреймове
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Значи искаш да ми кажеш, че като изключим миналия месец, който беше много умрял, ти правиш 300 пипа / 20 дни = 15 пипа на ден, 500 пипа / 20 дни = 25 пипа на ден от средно дневна вола между 90 и 95 пипа за много голям период назад????
И това го правиш по 15 мин графика?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
така погледнато да. но не става така реално. реално като правя 500 на месец имам 3 дена с по 80 пипса, 2 дена с по 50, 10 дена с по 20 , и 5 дена с някви минуси.Значи искаш да ми кажеш, че като изключим миналия месец, който беше много умрял, ти правиш 300 пипа / 20 дни = 15 пипа на ден, 500 пипа / 20 дни = 25 пипа на ден от средно дневна вола между 90 и 95 пипа за много голям период назад????
И това го правиш по 15 мин графика?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как сте агънца???
Като всички казване че август е бил умрял месец , ми аз съм направил между 350 -450 профит за август , като казвам че не всеки ден съм бил на печалба това средно е по 20 пипа на ден , но никой не печели точно по 20 на ден всеки ден има дни с по 40 50 60 и съответно нулеви дни , но целта ни е да се задържим над една определена от нас граница на печалба а другото да реинвестираме
Така да добавим и това. За съжаление форума пази само 25 страници назад с лични мнения, та не мога да намеря точните цифри, които цитира , че правиш от сделка.за последните 18 месеца имам 2 губещи месеца само а аз лично се смятам за доста слаб трейдър. зависи какви са ти критериите.
за мен е недопустимо да имам губещ месец, може да е на 100 пипса печалба в най лошия случай, и дори губеща седмица не е добре.[COLOR="Silver"]
Как сте агънца???
това е добре , винаги трябва да се смята. ама ти гледаш много общо на нещата а те малките глупости са важните. не колко е печалбата средно на сделка или на ден. а колко е макс дроудаун, колко дена може да има без сигнал, ей такива.
Absfresh, ти бебе за друсане докато чакаш нямаш ли си![]()
![]()
Или поне вземи напиши някоя интересна информация от твоите тайни канали - те Станислав и Олег са ясни
![]()
Безплатен обяд няма!
успокойте малко топката , пийте по една студена бира , че започнахте да си ги мерите май![]()