ооооооооо не... кът почне сесията даже по два клипа едновременно пускам
![]()
ооооооооо не... кът почне сесията даже по два клипа едновременно пускам
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро.
И днес кво? Цял ден бячкам айляк!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg, грам не помогна местенето, защото повечето стопове са просто заради куци входове. Ефектът беше в 2 сделки от 28 сделки за януари.В третата дадох нулев стоп вместо таргет.
Джей, простото посочване на екстремумите на азиатската сесия (ако съм те разбрал правилно) и не търгуването в тази зона прецаква тотално резултатността. Все пак, докато изтествам твоята идея, открих (без да искам) проблема с куците входове и сега ще ми трябват няколко седмици, за да изтествам и да съм сигурен. Проблемът идва основно от това, че наистина за мен нощните движения почти нямат значение, както правилно предположи Олег преди време. Съответно стартът на моята сесия прилича на старта на Дакс например
Ето как с малко дискусия и малко опресняване на ТА (Олег) се получават добри идеи.
Сичко е супер, само ако може да ми дефинираш как така се забавя по време на азиатцитеби после се нормализира....!?забелязал съм и фуцката да отбелязва азуатците кво са направили ама така и не мога да разбера кво значение има тва....бали тва дет те са работили е на графиката....и аз ако мога да я разбера правилно, не би трябвало да ме интересува дали рейнджа е станал през азиатците, евро сесията или на янките....аз мога само да гадая доводите на Олег.....ама една подсказка от мене....тургаш една хоризонтала на връхта на азитския рендж.. и една на дъното му....стартираш деня от нулева позиция рейндж....до пробив на границите му....вътре в тоя рейндж може да виждаш трендове по системата си...но така от работен фрейм 5м слизаш на 1м или 3м....заради това мисля че ви иде недоразумението....щото нощно време времето "се забавя" и като дойде работната сесия времето се "нормализира" и ако е в този рендж има конфликт(това според мен и Айнщайн).....пък може хич да не съм ви хванал спатиите и да си бръщолевя глупости.....
Благодаря предварително!![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
DOBRO UTRO,
..............
ВЕЛИКИ,.........................
МОЛЯ НАИ УЧТИВО ЗА ОТДИХ БЕЗ ПРОЦЕДИРАНЕ ДО ПЕТЪК ИДНАТА СЕДМИЦА.................................... .......
ВЯРВАМ ЧЕ МОЛБАТА МИ ЩЕ БЪДЕ УДОВЛЕТВОРЕНА
С поздрав.......... алф.......................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
И защо молба? Не се ли пише Заявление вече?![]()
Че аз ти казах, че входовете ти не са читави
Бомбе, виж какво е написал драгата. Чиляка е усетил нещо много важно
И както и вчера казах, не е важно как си правиш сделки, а колко печелиш от тях
Щом имаш нарастване, вдигай обема и толкова. За анализиране не се плаща, плаща се за търгуване, па макар и с по-голям дроудаун. Като идеш в магазина не те питат какви сделки си правил, а ти искат пари![]()
тук са тоталитарни порядките................................
и заявленията са неприемливи меко казано..............................
даже се чудя как набрах смелост за молба......................
пп МИЛА,
бе много ме разконцентрираш с тази сламка в устата.........
греховни помисли ,започват да ме преследват
pozdraw
http://www.youtube.com/watch?v=YC_8cTiG7K4
Последна редакция от alf : 01-09-2013 на 10:14
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Опитвам се да си правя гимнастика за мозъка. Та за туй се намесвам в мохабета. Значи този индикатор го настроих от 00.00 до 08.00 часа. Не знам дали напълно покрива азиатската сесия. Но за последните два дни не са много лоши резултатите.Oleg, грам не помогна местенето, защото повечето стопове са просто заради куци входове. Ефектът беше в 2 сделки от 28 сделки за януари.В третата дадох нулев стоп вместо таргет.
Джей, простото посочване на екстремумите на азиатската сесия (ако съм те разбрал правилно) и не търгуването в тази зона прецаква тотално резултатността. Все пак, докато изтествам твоята идея, открих (без да искам) проблема с куците входове и сега ще ми трябват няколко седмици, за да изтествам и да съм сигурен. Проблемът идва основно от това, че наистина за мен нощните движения почти нямат значение, както правилно предположи Олег преди време. Съответно стартът на моята сесия прилича на старта на Дакс например
Ето как с малко дискусия и малко опресняване на ТА (Олег) се получават добри идеи.
Но честно казано, всичко ме прилича на Биг дога. Само дето при него се фиксират дамо два часа преди отварянето на европейската и американската сесия. И излизането от канала, характеризира поведението и посоката на пазара приз преобладаващата част на сесията. Е, не винаги се получава.
![]()