хаха там е работата че има и други неща а и аз почнах да се държа по добре а тя пак беше недоволна и аз знам каква е причианта че е намесен 3-ти човек ама тя е мн наплетена схема момчета така че зарежете дайте да напрайме някой лев че си е... маиката))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е нали точно това правим, докато нищим проблема ти.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Значи иска суинг парти. Младо момиче, трябва да се оножда минимум по 2 пъти на ден(сутрин и вечер), за да не мисли за глупости.А ко и през деня се намери възможност не трябва да пропуска, че иначе съня й ще бъде неспокоен
Явно не си й смогвал и тя затова миличката се е принудила да търси и чужда помощ
![]()
хаха приятел тя ме молеше да не я чукам повече че и идва в повече и неможе вече че я боляло и така и иначе молеше ме да свърша повярвай ми не е тма проблемаЗначи иска суинг парти. Младо момиче, трябва да се оножда минимум по 2 пъти на ден(сутрин и вечер), за да не мисли за глупости.А ко и през деня се намери възможност не трябва да пропуска, че иначе съня й ще бъде неспокоен
Явно не си й смогвал и тя затова миличката се е принудила да търси и чужда помощ
сложно е не ми се обеснява
а не си и струва момчета
![]()
Ма как да не си струва ? Значи щом я е боляло, не си я чукал правилно. Не си я предразполагал![]()
Разправай разправай, че дотук не виждам да има при нея проблем
И ти къде я чукаше ? Да не си обърквал местата ?![]()
Пак ви бие шайбата!!
Ю-ааа-аа!!............................................ ...............![]()
Иволино, не се хаби да обясняваш на Олег - много е млад и невеж все още, не са му ясни нещата като гледам кви предположения е правил, няма да разбере и грам от обясненията тищом не знае, че на младите и един път на ден им идва в повече...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz