Сега пак подготвят една велика простотия,като Жан виденовия закон за спекулата,когато долара скачаше със по сто лева на ден е те сложиха търговска надценка от 3%..........разбира се никой не го спазваше това недомислие ,но те си отидоха с бой..................Не знам откъде ги мислят тези неща и не виждам как това реално може да се случи...
Новият закон за търговските вериги ще сложи край на безобразните надценки на стоките. Това обяви червеният депутат Захари Георгиев, който участва в изготвянето на проекта.
http://profit.bg/news/Boryat-skupoti...id-111771.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пак хванали и преписали от някъде нещо, ам мислено недомислено.
В Австрия след 18 часа много малко места работят, в неделя също, денонощни магазини почти няма, освен араби и турци, ама там това е така в някаква степен заради високата цена на труда извън установеното време и почивните дни.
Отделно има малки магазинчета където пазарувам и ходя специално, а хич не са ми близо, но пък и голяма част от тях хигиената е под всякаква критика.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Заедно със Спас Панчев прегледахме законодателството в тази посока на Франция, Германия, Финландия, Белгия, Чехия и със сигурност мога да кажа, че у нас всичко е за сметка на българските производители и крайните клиенти", коментира пред "Стандарт" Захари Георгиев.
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Boryat-skupoti...id-111771.html
Ако наистина има моменти, които в другите държави вече са го преживяли, що да не се учим от чуждия опит. До кога ще повтаряме чужди грешки, без предварително да сме се подготвили.
Купуваме български храни и чужда техника http://banks.dir.bg/2013/08/29/news14853042.html
За храните не съм напълно убеден.Купуваме български храни и чужда техника http://banks.dir.bg/2013/08/29/news14853042.html
А за чуждата техника.................Че ние имаме ли производсво на наша. Ако имахме наше производство..........сигурно бих я предпочел.
Имам една печка Раховец. От студентските години. Още си работи. А през всичките тези години съм сменил поне 5-6 печки чуждо производство. И всичките хвърлиха фира. А Раховеца дори съм го изнесъл на терасата. Щото отдавна съм го прежалил. Та зиме, лете, кога на минусови, кога на плюсови температури.......... бачка си.
Когато са неспособни да оправят нещата по нормалния начин, се стига до такива изцепки.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
ами правим хладилници либхер тоест сглобяваме бойлери правим елдом и теси абе има още нещаЗа храните не съм напълно убеден.
А за чуждата техника.................Че ние имаме ли производсво на наша. Ако имахме наше производство..........сигурно бих я предпочел.
Имам една печка Раховец. От студентските години. Още си работи. А през всичките тези години съм сменил поне 5-6 печки чуждо производство. И всичките хвърлиха фира. А Раховеца дори съм го изнесъл на терасата. Щото отдавна съм го прежалил. Та зиме, лете, кога на минусови, кога на плюсови температури.......... бачка си.
Имаме и наша техника, но е на нивото на китайската горе долу.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Битка за кожата на клиента http://www.standartnews.com/biznes/b...ta-202225.html
И като се замислиш всичко е, за да се направят на харни, и пак никой не ги ще...ще ловят маймуни с трици