Това ми прилича на "Вилка Чувашов" Прикачен файл 1211
============================
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кучи от цялата ти матема нищо не разбарах
Всъщност това което разбрах е ,че има бича или меча формация на 123 ,като при бичата формация т 2 е над т1 и т3 а при мечешката формация т2 е под т1 и т3
До тука не сме нарушили канона.
По накака му това което разбрах е ,че искаш една хоризонтала през то 2 и когато цената я прескочи при бича формация или пък падне под нея при мечешка формация да ползваш събитието за вход
Хубаво-Сега да обясниш какво е това 123
Дефинирай понятието
Щото по твоите картинки ти си ги определяш точките 123, както тебе ти харесва ,ама то не може така
Имам предвид че си избираш фракталетата малко на ангро и не се съобразяваш ,че между избраните от тебе точки съществуват и други фрактали които, странно за мен , игнорираш.
Накрая ако ти е по лесно пускам едно мое индикаторче което не чертае фракталета ами я кара по локалните минимуми и максимуми
Както казах преди по тези е много по бързо и малко по ненадеждно но пък ако предложиш добра матема за избор на точките 123 може да сработи работата
http://www.mql5.com/en/charts/690940...staforex-group
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ми да вааааа, не видиш лиКучи от цялата ти матема нищо не разбарах
Всъщност това което разбрах е ,че има бича или меча формация на 123 ,като при бичата формация т 2 е над т1 и т3 а при мечешката формация т2 е под т1 и т3
До тука не сме нарушили канона.
По накака му това което разбрах е ,че искаш една хоризонтала през то 2 и когато цената я прескочи при бича формация или пък падне под нея при мечешка формация да ползваш събитието за вход
Хубаво-Сега да обясниш какво е това 123
Дефинирай понятието
Щото по твоите картинки ти си ги определяш точките 123, както тебе ти харесва ,ама то не може така
Имам предвид че си избираш фракталетата малко на ангро и не се съобразяваш ,че между избраните от тебе точки съществуват и други фрактали които, странно за мен , игнорираш.
Накрая ако ти е по лесно пускам едно мое индикаторче което не чертае фракталета ами я кара по локалните минимуми и максимуми
Както казах преди по тези е много по бързо и малко по ненадеждно но пък ако предложиш добра матема за избор на точките 123 може да сработи работата
http://www.mql5.com/en/charts/690940...staforex-group
1-2-3 по Бай Рос е от няколко бара и няма нужда от трендлинии, на КУЧИ примера е даден с 1-2-3 обаче суингово. А суинга може да е по както му дойде и затова идва разминаването
Само, че не разбрах за какво ви са тез линии и точки![]()
Кво това суйнг ба
Не беше ли нещо маймунско
Линиите и точките ги остави на нас
Ти ако знаеш кажи как се определя 123 по дядо ти Рос
Иначе ще те качваме на Суинга![]()
Знам и по бай Рос и по суинга как се определя
Суинга е по фракталите общо взето, но не съвсем
Или знаеш и го казваш или не го знаеш и се качваш на Суйнга
"Не съвсем" ляб не дава![]()
Че аз като го знам, не означава, че искам да споделям.
На Рос има 50 странички където е обяснено супер ясно как се определят. Това на джей е от един друг файл, там го има обяснено. Четете бе да го ева![]()
Ми като не щеш да споделяш за чий Уй си тука
Стой си у вас и не се пречкай между хората които са дошли в тоз форум да научат нещо
В света има доста идиоти които освен да пълнят главите на хората с глупости за нищо друго не са способни
Недей се опитва и ти да ни пълниш главите с глупости![]()
тоя Рос така и не го прочетох........ако те не мързи качи му тука това дето било 50 страници....
----------
обръщащ модел при ценово движение....много често срещан....освен да води до обръщане на тенденцията може да се окаже корективно АБЦ или начало на рейндж....
аз съм го написал Сакси ма явно не си го прочел или аз немога да го обясня както трябва...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....