Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (28-08-2013)
Благодарско на кmv за pdf файлчето което е същото като моето ама е на английски така че онези които са по добре с английския ще си го прочетат и разберат по добре
http://dox.bg/files/dw?a=5d9ef9cd48
...............................................
Добро Куче благодаря за пояснението но този модел просто не ми харесва
Извинявай
Някак по близко ми е до сърцето техниката на Джо Рос
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Cantona (31-08-2013)
Имам въпросче: имам дълга позиция, входа е над барчето със стрелкичката отдолу, стопа под дъното, след като цената прави ново връхче, тегля стопчето и след това идва черния бар с въпросителните, който при всички положения минава под суинг-дъното и дори да не бях местила стопа, пак щеше да го вземе. Въпросът ми естествено е, можех ли някак да предвидя едно такова връщане, или да си спестя стопа, или просто слагам позицията в графата на "случва се - пазар е". Стопът вече е избит при отиграването на следващоото пробивче, но ми се иска да чуя мнение по ПА, защото по индикатори нямам отговор - там си беше чист пробив.
http://www.mql5.com/en/charts/676633...orporation-cfd
нещо не ми се получава да се вижда графиката
Избягвай да купуваш над TTR,по добре изчакай да пробие и тогава прецени накъде да влезнеш.Ако си купила с идеята за широк бичи канал,тогава стопа трябва да ти е под дъното от 5 .00 ,а таргета тест на върха от 4.00.Като цяло сделката не е добра ,защото денят досега е в рейндж и ти купуваш по средата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (29-08-2013)
Още малко за техниката на Джо Рос на руски
Това че търговията с куките и тази по с-та 123 са идентични
Аз това мислех и аз да го кажа като мое наблюдение ама като гледам руснака го е забелязал преди време та правото си е негово
http://academy-forex.ru/?p=64
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Какво правите бре трейдъри и трейдърки?Много хубави неща сте писали в темата през последния месец и тепърва ще почвам да ги чета. Мен ме хвана липсата на социални контакти, както вика Олег и се наложи да оставя временно трейдинга. На Новак се извинявам, че не завършихме разговора, но тези дни се надявам да имам повече време и да пиша.
Хубав ден Ви пожелавам.![]()
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери, църни гарвани - сватове."За Гоце Делчев
на кое викаш тренд тука
туй си е баш рейнджовски новинарски импулс - тръгва от най-високия връх надоле, корекцията на първоначалния импулс спира между 0,25 и 0,625 и следващото дъно е в зоната до -25% от първия импулс... туй принципно много рядко получава някаква перспектива за надоле... и то зависи предимно какво се случва след второто дъно...
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.