"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
най вероятния сценарии е да има някво движение на някъде максимум 20 пипса и да продължи надясно до утре. иначе уж е за надолу за сега. ама той рейнджа стана 64 това е 2 пъти колкото вчера. стига толкова![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Заради евентуалната война в момента се бяга яко от индекси, купува се петрол като луди, злато, метали. Това води до разместване на пластовете, та си мисля, че няма сме в 20 точки днес и до края на седмицата.
Как сте агънца???
ква война. 35 държави от топ 35 срещу 1 Сирия. това война ли е. те като изстрелят първия изстрел и онея ще капитулират
![]()
АБС ще познаеш за 1,3385.. мойте къси от доста кофти котировка, ама си мисля, че до края на деня ще са на +
Мани недей така. Всичко е провокация за Иран и в частност Русия и Китай.
Готов съм да се хвана на биричка, че ще има потопен английски кораб. и голям рев по световните медии.
Как сте агънца???
слава на ония дето позна евродолара че ще убере стоповете да ми пише на лично !