не бе аз и трите ги гледам ама като изпуснах входа на японеца то втори няма, паунда пък никав вход няма нищо че си дъни надолу. та затова. те нека дават ама![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това със сървара е най-малкия проблем. Те основните обеми стоят в тубата и трафика е на тяхна сметка.
Мене ме притеснява как примерно ще се занеме клип за 15 лева, като само материалите , които се влагат са средно 12 , реклама 7-8 и то през някакви измекярски канали, като фб групи, там ваучери и т.н., време, консуматив. Трябва се продава изделието, което произвеждаш, освен бъдещата реклама от тубата. А има още 100 неща, които не се сещам. За 10-20 клипа как да е, за 1000 вече си отклонение от мащаб.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Това с промотирането май е ключовия момент, така бяхме заети цялата рода да кликаме в един сайт дето племеника качваше снимки да продава, та да му дигнем рейтинга и нищо, пък впоследствие случайно разбрахме, че врътката да ти дигне рейтинга е някоя регистрирана фирма клиент на този сайт няколко картинки да посочи само че ще купува, не е задължително после да ги купи, само да му висят в кошницата, та намерих тук един такъв и за три дена му дигнахме рейтинга и почна да продава щото го видяха.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как да няма ? На паунда има от и 5510 и от 5505 при пробива надолу. На евройена е от 130.40 до 130.45 късата заради Л2 и това на м15. При супер стронг тренд е.
Ти ги гледаш и не ги взимаш, аз не ги гледам и не ги взимам.....за какво ги гледаш тогава![]()
ВЕРОЛОМЕН Олег
РЕДА не лъже, а още рано сабален
по ПРОЦЕДИРАНЕТО виде сургането
на йената надоле и мушна един ордер
късо от КАКА 200 на един час.
С тая КАКА при йената падат парички.
Погледни графиката назаде за таз година!!!
П>П>ООООеееее вече +100 пипа!!!![]()
Лъжеш РЕДА, Каза, че търгуваш само евротодолар защото едвам на него си смогвал да процедираш даже.
Продай идеята на някой собственик на ресторант или разделете печалбата. Така отпадат разходите за материали, но и печалбата пада. Най-добре е да се продаде на няколко ресторанта и.... чиста печалба. Можеш после да им помогнеш с рекламата срещу процент. Най-хубавото е, че не рискуваш собствени пари. Но като знам профила на собственика на БГ ресторант едва ли ще успееш. Обикновено там се перат пари и никой няма да се занимава с дребни печалби. И все пакТова със сървара е най-малкия проблем. Те основните обеми стоят в тубата и трафика е на тяхна сметка.
Мене ме притеснява как примерно ще се занеме клип за 15 лева, като само материалите , които се влагат са средно 12 , реклама 7-8 и то през някакви измекярски канали, като фб групи, там ваучери и т.н., време, консуматив. Трябва се продава изделието, което произвеждаш, освен бъдещата реклама от тубата. А има още 100 неща, които не се сещам. За 10-20 клипа как да е, за 1000 вече си отклонение от мащаб.
Може пък да не е приготвяне на храна. Може да пратиш снимачния екип при бай Пешо монтьора. Ремонт на ходова част, изчукване, смяна на филтри, масло и т.н. НО бай Пешо не говори чужди езициНякой второкурсник ще ти го озвучи за единия наем
http://vbox7.com/play:e0afee8a
Сега се сетих, като каза, че наскоро гледах как се сменя крушка на фар на сегашната ми кола, че беше нещо особено и такова не бях виждала, ама в тубата имаше клипче.