Метрото лично го е изринал!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
БАБО МЕЦО бутай надоле,
че на РЕДА лимита му е на ЛЕГЕНДАРНОТО
1,3333333333333333333333333333333333 !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма нужда да е 1:1. При по-слабо от 1:1 пак си става. Той на 20 ордера да има най много един два на минус. а досега не помня да е затварял и на стоп даже. Минусите му са много по-малки реално и обикновено след минуса директно ревърсва![]()
от твоето търпение ли бе дизелче???? Ние, или по-точно аз де, ще си наблюдавам линийката, а ти дръж късите - все един от двамата ще спечели- то това си е пазар
![]()
Безплатен обяд няма!
най якото е че ти му обясняваш търговията което е преразказ от 3то лице. щото той ти казва на теб едно нещо което колко е вярно колко не е или къде има къде няма пропуски в преразказа.. и сега ти го даваш от своя страна но както ти си мислиш че трябва да е
..
така сигурно би било ако ти го търгуваш. ама ти надали би търгувал така.
----------
с неговия стоп може и двамата да спечелите![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (26-08-2013)
най якото е че ти му обясняваш търговията което е преразказ от 3то лице. щото той ти казва на теб едно нещо което колко е вярно колко не е или къде има къде няма пропуски в преразказа.. и сега ти го даваш от своя страна но както ти си мислиш че трябва да е
..
така сигурно би било ако ти го търгуваш. ама ти надали би търгувал така.А бе то реално ми е все тая той какво прави, обаче ми е скука докато започне пазара и вместо да гледам филми, тук ми е по-интересно засега и заради това така
А иначе аз въобще не мисля така както прави дизела. Това за мен си е обречено на провал по дифолт и коефициента на полезност сочи към нула![]()
Но пък ако една идея за какъвто и да е период, дава някакъв доход, значи има смисъл...все за някой.
Прайс екшъна с интрадей търговия не е единственото средство за печалба![]()
пийте си кафето, търгувайте си как ви допада и тва е , долари да падат другото няма значение
давай доларееееееее![]()
не то дори като идея не е хич лошо ама да имах един акаунт от 100к и да ми го зареждат всеки месецА бе то реално ми е все тая той какво прави, обаче ми е скука докато започне пазара и вместо да гледам филми, тук ми е по-интересно засега и заради това така
А иначе аз въобще не мисля така както прави дизела. Това за мен си е обречено на провал по дифолт и коефициента на полезност сочи към нула![]()
Но пък ако една идея за какъвто и да е период, дава някакъв доход, значи има смисъл...все за някой.
Прайс екшъна с интрадей търговия не е единственото средство за печалба. щото иначе няма как дългосрочно да стане квото и да е.
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
babaMETZA (26-08-2013)
ей влезнах една дълга от 3280 , искам едно 20 поне да прибера пък ако даде отгоре евала![]()