ама всички тука в купом се набутахме къси и то тръгна нагоре.. как пък нямаше поне един от нас с дълги да не ме е яд…
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Happy68 (26-08-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз затворих на +5, тоя бар в последната секунда върна 10 пипса. айде да не се мъча викам. изчаках 2-3 мин , даде ми 5 пипса взимам ги и това е..
То голям келепир, че се напълнило с руснаци!!!)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Днеска требеше да почна в 15 часа ама,,,,![]()