И тва е така....или по скоро за мен са много фалшиви....
Което не значи, че за него не са добри...
Но съм останал с впечатление, че търгува на м5 за тва леко са изненадах![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (23-08-2013)
Защо ми е ?!?!!?!!
Не знаеш на кой каква му е успеваемостта (в случая на Драгата) Един печели с 40% успеваемост друг със 80%....С този ММ дето с 1 сделка прави профит за 2 месеца...веднъж ще обърка нещо и сметката угасва.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.................................................. ........................дали ще са 5 или 50 пипа това ми е първи таргет в момента беше доста малък 3.7 пипа
тва е върхът на последния суинг ли ?
Последна редакция от RyMu : 23-08-2013 на 11:58
Aйде да смятаме сега:
1лот. Фреймове м15 и Н1, Стоп 20-30пипа, таргет спрямо Н1. Инструмент AUD/USD, че прави хубави суингове.
Дори да използваш фиксиран таргет на 100пипа, това са 1000$. А при вход на м15 съобразен с Н1, доста често има такива движения.
Един стоп е 20-30пипа, т.е. 200-300$ загуба.
Та една сделка 1000$ като направиш и ето ти профита за 1 месец. Ако се случи някой силен суинг и вземеш 200пипа, защото фрейма е доста висок, и ето ти ги 2000$.
Та къде е това угасване от една сделка ? Единственото кофти е в многото време за чакане и се искат бая нерви докато се привикне към такъв стил на търгуване
Също така сделките от инструмент ще са доста по-малко. Което пък дава възможност да се следят няколко инструмента без проблем, от друга страна.
Това е истината ,една две сделки на месец ама много трябва да се дебне подходящия момент.Все едно се ходи на работа 8 часа на поста.![]()
Happy68 (23-08-2013)
RyMu (23-08-2013)
Сделките трябва да са повечеИдеята е с да кажем 5 сделки да се покрие норматива. И всичко над това да е екстра бонус
Аз примерно се стремя през първата седмица на месеца да направя профита за месец. Засега не ми се получава още с първата седмица, но ще стане рано или скоро![]()