https://forum.bg/showthread.php?460-...94%D0%AA%D0%A0 ... строй се, преброй се
https://forum.bg/showthread.php?460-...94%D0%AA%D0%A0 ... строй се, преброй се
Последна редакция от anonimen komardjia : 01-04-2012 на 22:33
Честито на печелившите , както се казва ...все така да измислят печеливши теми ..![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
фицката (01-04-2012)
Това е като автоматичен механизъм срещу побъркване, най-общо казано. Не казвам, че е добре, но в тези времена на криза и упадък, много често на много хора, единствената им утеха остават филмите и фантазиите.
Като бях в гимназията преподавателя по бг език беше казал как имал период в който единствено в книгите е намирал спокойствие и го помислих за не добре. Но реално човека наистина си е имал проблеми и може би точно заради книгите не е превъртял. Осъзнах го след няколко години.
Просто хората имат различни начини за справяне с реалността.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тука сме![]()
Чакам и аз някой да каже едно здрасти.
Казаха ми една с-ма за форекс дето прави по 600-800пипса на месец от двойка. Та сега ще взема да я попрегледам. Ако имате предложения за такива иксепшъни давайте ги. Таз система работи на 15м фрейм.
Ако има желаещи ще дам информация.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тука сме![]()
Чакам и аз някой да каже едно здрасти.
Казаха ми една с-ма за форекс дето прави по 600-800пипса на месец от двойка. Та сега ще взема да я попрегледам. Ако имате предложения за такива иксепшъни давайте ги. Таз система работи на 15м фрейм.
Ако има желаещи ще дам информация.
Аз по принцип съм малко скептичен към такива с-ми , но пък и ме гложди любопитство така , че давай инфото.
Мдаааа , много полезни филмчетаДа я разгледам и тогава, чче сега се загледах в едни документални филмчета, много интересни и поучителни.
Ето да видиш http://www.youtube.com/watch?v=j3BqP...feature=relmfu, ама за да я изучаваш тая наука трябват доста средства
![]()
За сега иновацията работи.
Това всъщност е фракталната разновидност на формация 1 2 3 ,като точка три е бъдещият, все още неоформирал се фрактал върху часовата графика.
Първо го определяме къде ще се появи и между него като хипотеза и първия обратен на него фрактал се строи виртуалната линия за обръщане на тренда.
Така можем да отворим дори още в бара койте е кандидат за формиране на фрактала
Целта се формира от прасчогеометрията, с помоща на еднаквите огледални триъгълници , с обща страна оста на обръщане на тренда - цветната червена линия.
Дори често таргета се задминава от цената ,както стана днес, ама аз пак имах работа и останах само с тейк профит в торбата ,пък тя цената ходила много на далече.
Специално 10X на Бести за подкрепата.
А па Анонимнио да оди да брои съзвездия
Макар че не съм недоволен от него
Ко не беше броил звездите може би нямаше да се замисля.
![]()
Последна редакция от saxsten : 02-04-2012 на 18:52
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Хепи привет,това хубаво,но как разбрахме за край на тренда в т.1Ще си позволя да покажа начин за отиграване на триъгълник. В този случай отиграваме фигурата, а не я използваме за вход.
Имаме т. 1 - край на тренда, начало на корекцията, т2 и 3 са ясни. Когато цената връща до около 62-74% от последното движение (отбелязано е на графиката) започваме да чакаме обръщаща формация. Тук вече тази формация - кендъл ще бъде инструмент за вход-това е важно- и я отиграваме по учебник. Получаваме т4. По-нататък вече - според това, каквото цената направи - при горната линия или ще обърне, или ще пробие. Но дотогава вече нашия стоп ще е на нула
Това е идея за отиграване. На когото му е интересно, да го осмисли, и да го използва по собствения си начин на търговия.
Uploaded with ImageShack.us
При така създалата се ситуация,докато чакаме т.4 бихме имали 3печеливши сделки и 4-та в положителна посока.Не знам как да драскам по графиката,но ако можех бих дал моите входове,а и ми се изтри темата за сексатака,че само ша четем
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери, църни гарвани - сватове."За Гоце Делчев
Боко, момента, в който гледаме графиката и търсим вход е малко преди т-4. Това означава, че предните три точки вече са налице. Естествено, че можеш да посочиш различни начини на отиграване преди въпросната точка 4, но моята цел бешеда покажа отиграване на предполагаем триъгълник. Имаше и една друга, ама почти никой не я усети, така че няма нужда да я доразвивам.Хепи привет,това хубаво,но как разбрахме за край на тренда в т.1
При така създалата се ситуация,докато чакаме т.4 бихме имали 3печеливши сделки и 4-та в положителна посока.Не знам как да драскам по графиката,но ако можех бих дал моите входове,а и ми се изтри темата за сексатака,че само ша четем
съжалявам за темичката ти![]()
На часова графика, не 3, а 3х3 входа и сделки можеш да направиш. Само трябва да слезеш на по-нисък таймфрейм. Тук става въпрос за принципна схема. щото има трейдери, дето не слизат по-ниско от Н1!!