Oleg, питам за форекса бе младеж. Много ясно съм се изразил, като съм споменал банките и дилинга.
Oleg, питам за форекса бе младеж. Много ясно съм се изразил, като съм споменал банките и дилинга.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Свилен гледа 17" CRT. А останалите гледат мониторите си с фабричните настройки които те ослепяват ако не им е намалена яркосттаа не знам дали знаете ама мониторите отдавна имат някакво минимално облъчване което не може да ви повлияе по никакъв начин. проблема за очите е постоянното гледане в една точка и съсредоточаване.
това води до много голямо натоварване и съответно измаряне.
затова трябва да се правят почивки през деняМа то се иска акъл за да се намали, па отде акъл
----------
Има естествено.
Ето ти за JP Morgan:
http://careers.jpmorgan.com/student/...ternship/sales
те ЦРТ-тата са още по добреСвилен гледа 17" CRT. А останалите гледат мониторите си с фабричните настройки които те ослепяват ако не им е намалена яркосттаМа то се иска акъл за да се намали, па отде акъл
----------
Има естествено.
Ето ти за JP Morgan:
http://careers.jpmorgan.com/student/...ternship/sales. тея последните модели имат най яката картина
сегашните мотори с такава картина струват оп 700лв и нагоре
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тенкс голямо...................................... ........................................![]()
Не мисля, че CRT се произвежда още. Протата на които им трябват точни цветове си взимат NEC, EIZO и сродни. И струват по 2000лв и нагоре. Но такива екрани са безсмислени за обикновено ползване.
CRT-то е голямо, тежко, хаби супер много ток и е безсмислено![]()
аз не казвам че е супер , ама последните модели са с перфектна картина и на супер цена бяха преди. сега няма изобщо. ..
Да, защото бяха изтискали всичко от технологията. Подобно стана и с телевизорите с тръба - последните модели бяха по-добри от актуалните вече тогава плазма...
Последна редакция от Bibco : 19-08-2013 на 19:11
Бе да има нещо на което да кьорим кендълите. Па се тая!!
Ами няма значение на какво ще е само пачката да пада. Е друго си е когато има някоя екстра![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.