последната година в университета имах един таблет и си бях качил всичките учебници на пдф-чета
кът го показах на бащата той не можа да възприеме това за истински учебници![]()
последната година в университета имах един таблет и си бях качил всичките учебници на пдф-чета
кът го показах на бащата той не можа да възприеме това за истински учебници![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (18-08-2013)
Аз си предпочитам хартиеният носител. Имам много е-книги, но не мога да издържа да чета на компа, като мога да правя друго.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз също харесвам класическата книга и друго си е да се опънеш и да отвориш книгата![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Хартиената книга си има доста минуси, но мен много ме кефи миризмата на стара книга.
И аз имам подобен проблем. Смятам себе си за човек, който винаги е вървял в крак с времето и най-вече с технологиите. Насилвал съм да чета електронни книги - не мога, мама му стара! На десетата страница почвам да се нервирам, повече не мога да се съсредоточа. А хартиената книга като я взема - мога да я чета цял ден![]()
Spekulanta (18-08-2013), Svilen (18-08-2013)
щото не сте свикнали, затова
като прочетете 50-100 електронни книги няма да усещате разлика
А друго си е класическата книжка, просто е несравнимо![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
кът "потънеш" в съдържанието на книжката носителя няма значение
щот просто от един момент нататък спираш да го усещаш![]()
Последната хартиена която четох беше онази синята на Светлин Минев. Така се бях изнервил, че е на хартия та исках да я снимам и да я чета от екрана послеИ аз имам подобен проблем. Смятам себе си за човек, който винаги е вървял в крак с времето и най-вече с технологиите. Насилвал съм да чета електронни книги - не мога, мама му стара! На десетата страница почвам да се нервирам, повече не мога да се съсредоточа. А хартиената книга като я взема - мога да я чета цял ден
A преди това за около седмица изчетох електронна с почти 400страници и то на английски. Е8ал съм ти и хартията неудобна аз
Разгръщане, държене, подпиране....кое да ми харесва ? Аз не мога се съсредоточа в написаното от неудобствата й![]()