alf, Жаргон мислех че го знаеш ползват го комарджиите ПОДА е целия залог на който е сложен
alf, Жаргон мислех че го знаеш ползват го комарджиите ПОДА е целия залог на който е сложен
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Алфи днес сабахле РЕДА показа една ГЕНЕРАЛНА.
Да знаеш, че не е читава работата ти.
РЕДА чака 1,34444 вече !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕДА, понеже каза, че и днес ще е ГНЯСАВА РЕЙДЖОВИЦА, а курса вече направи 70пипа за два часа, това не е ли ТРЕНД ?Aде от мен да мине и без туй съм го направил ПРОЦЕДИРАНЕТО
пък и да има кво да рисува ония ВЕРОЛОМЕН Олег!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Индексите:
Японските са многоооо отдоле и гледат надоле.
ДАУ леуко отдоле и гледа надоле.
ДАКС леуко отдоле и гледа надоле.
Днес ще е летна ГНЯСАВА РЕЙДЖОВИЦА!!!
На РЕДА му се струва, че ЛЕГЕНДАРНОТО
1,33333333333333333333333333333333333
е обсебило курсо и цял ден ще е близо до него.
Това е ПРЕСАНТИМАН де.)
Инъче ЖЕЛЯЗНА съпротива 1,3367-1,3377
СВИРЕПАТА подкрепа е на 1,3315-1,3325
На РЕДА му е по-драго движение надоле
и при пробив на СВИРЕПАТА подкрепа вижда
възможност за движение надоле за зоната
около 1,3255, че и доста под нея!!!
РЕДА ще даде и две нива които са по-важни
при пробив на триЪгълника образували
ЖЕЛЯЗНАТА и СВИРЕПАТА като ще ги нарече
ГЕНЕРАЛНИ със значение, че има възможност
за образуване на тренд при преминаване
на курсо през тях.
1,3396 ГЕНЕРАЛНА съпротива.
1,3255 ГЕНЕРАЛНА подкрепа.
Това е.)
Успешен ден на ХОРАТА!
РЕДА, днес пак каза, че ти е драго движение надолу, но тези 70пипа отидоха НАГОРЕ....отново като вчера
Тука признаваш ли грешката или пак ще търсиш опора в начинаещите ?
Останалото ти е коректно, но очакванията ти за посока и динамика, са пълна скръб![]()
RyMu (20-08-2013)
Много силен тренд....
По-високи и върховр и дъна....
Алф, дано ти даде възможност да излезеш сух.....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
RyMu (20-08-2013)
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Олег чадоРЕДА, понеже каза, че и днес ще е ГНЯСАВА РЕЙДЖОВИЦА, а курса вече направи 70пипа за два часа, това не е ли ТРЕНД ?
РЕДА, днес пак каза, че ти е драго движение надолу, но тези 70пипа отидоха НАГОРЕ....отново като вчера
Тука признаваш ли грешката или пак ще търсиш опора в начинаещите ?
Останалото ти е коректно, но очакванията ти за посока и динамика, са пълна скръбсбърках с РЕЙДЖОВИЦАТА.
Посока въобще не съм казвал както вчера
така и днеска. Знаеш ли значението на
думата "драго"?????
Но споменах нещо друго днес.
А що ли не го споменах вчера а???
Ето кво съм казал в ПРОЦЕДИРАНЕТО:
-"РЕДА ще даде и две нива които са по-важни
при пробив на триЪгълника образували
ЖЕЛЯЗНАТА и СВИРЕПАТА като ще ги нарече
ГЕНЕРАЛНИ със значение, че има възможност
за образуване на тренд при преминаване
на курсо през тях.
1,3396 ГЕНЕРАЛНА съпротива.
1,3255 ГЕНЕРАЛНА подкрепа.
Това е.)"
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E