нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Добър ден... добре сте ни дошли
инфото ти е старо,отдавна я спрягат като новият председаттел
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Ми нъли това рекох, дивергенция (изпълнена), последващ 2-ен връх, (все още не затвърден )Дивергенцията не е ли вече изпълнила задачата си ........след нея цената се е сринала ? И не става ли вече невалидна . т.е. чакаме появата на нова ? На дневна не е ли препоръчително да се използват дивергенции ? И последно : С какви параметри да настроя МАКД за да ги отчита добре и отчетливо ? P.S. Реда да прощава , че в темата му задавам въпроси !А дивергенция може да се получи на всеки времеви интервал
За настройки на МАКД аз препоръчвам 8,13,5
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Няма такова нещо Джей
Нали видя, че се поправих
Цената уважи на м5 екстремумите
Все пак...и сам знаеш, че екстремум отвсякъде може да дойде, но уважен такъв....не може![]()
JaY_Z (20-08-2013)
Фицка.....на онова обръщащото 1-2-3 дето си го обозначил като двоен връх....къде би влязал в реално време....
....щото реално при пробива на на бичата ТЛ заедно с пробива на последното дънце/подкрепа от третата вълна.... следващия по нисък връх е някак рязък и по дълбок от към фибо...макар че не съм го мерил...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.