Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (17-08-2013)
JaY_Z, какво стана с твоята къса от вчера ?![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
чертая ги по опен/клоуз......ма ми се зараждат съмнежи дъл е правилно...макар че то дефиниция за правилно неправилно не съм видял...
аз го питам сериозно той пак кат МЕРТЕК се държи....
ми взех малко...колкото да размътя водата....останалото пазара си го прибра...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
РЕДА и аз така правя![]()
КУЧИК, таз дума МЕРТЕК е страшна
Oбаче да ти кажа Бачо е прав, защото веднъж е добре да е по хай/лоу, друг път по опен/клоуз а трети път да минава през лоу/хай и опен/клоуз. Зависи от самата структура на цената
Особено при съпротиви/подкрепи, там варира обикновено и се преценя за дадената ценова структура, дали хоризонталата да я чертаеш по хай/лоу или по опен/клоуз или и по -двете и да дойде около средата между двете. Защото знаеш, че ако на 3170 има съпротива, то ордерите са разположени на няколко пипса около тази цена също
Ся разбираш ли, че в няколкоto думи на Бачо, има много използваn и внесен разум и ти е казал нещо, което един МЕРТЕК, никога не би казал![]()
JaY_Z (17-08-2013)
Моля моля ,,,таз дума МЕРТЕК пак е моя!!!
Тя паства най-много на КУЧИТАТА, че спят по цял
ден досущ като некви МЕРТЕЦИ!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
БАЧО ти....си е псолютен МЕРТЕК....щото го питаш културно....той се прави на интересен....и хич даже той нема толко акъл за тез неща....
ко речи.....ко...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
НА ВИ КИНТИ........................................ .................ЛЕНТЯИ.................
----------
dobro utro.............................................. .........................[COLOR="Silver"]
----------
----------
големият въпрос тази седмица е:
КОЕ ПЪРВО?
1.3220 ИЛИ 1.3445............................................ ......................................
----------
А СИГУРНАТА ТЪРГОВИЯ ИЗИСКВА ТЪРПЕНИЕ ДА СЕ СЛУЧИ ЕДНОТО, ЗА ДА СЕ ВЛЕЗЕ В ПОСОКА НА ДРУГОТО.................................... .................................![]()
Последна редакция от alf : 19-08-2013 на 04:52
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Добрю ютрю
ЖИУОТНИТЕ да се СТРОЯВАТ!!!
П>П>А бе имаше една песен ,,,,,,
БАТАЛЬОНА се строява ,,,,,,,,,,,,,,
обаче тя беше за КИРТАЦИ!!!![]()
Последна редакция от REDA : 19-08-2013 на 06:08
REDA, да звъниш на БАБА МЕЦА предварително да си свали топлия кожух
И да ми го подари ............................................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Spekulanta чадо,
не се занимавай с БАБА МЕЦА,
че тя си е опасно ЖИУОТНО
пък и от РЕДА МОТИКИ ще има!!!![]()
Spekulanta (19-08-2013), babaMETZA (19-08-2013)