Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сложно е сложно еза да не се разбира
Още навремето маркиза е прозрял, че цивилизацията единствено маскира неравенството в природата
та така са и бъкетите
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Има едно такова нещо наречено "Ролване". При петрола се случва всеки месец през третата седмица на даденият месец. И принципно при едни брокери ако имаш отворена позиция, тя бива затваряна и последващо отваряна автоматично. А има и варианта само да бъде затваряна. Дори да не търгуваш самият фючърс, а само CFD-то, то затварянето се случва, защото текущият месечен контракт изтича, а следващият е на дурга цена и съответно ако искаш да продължи сделката ти да е активна, трябва да се затвори и отвори наново на цената на следващият месец която е.ахахх, НЕ Е !!! парите по сметката същите, само, че сделката я няма и пазара затворен.
Бях купил на 88,88 отдавна още миналата седмица че и по рано беше май.... като за пръв път достигна тия нива, после падна въртя сук въртя, днеска си викам "оооо вече излизам на +" и преди малко се прибирам леко пиинал и весел и гледам сделката я няма
Относно инстата не знам какъв е проблема. А дали ще ти дадат инфо по въпроса, надали.
Затова вместо да се правиш на инвеститор и да чакаш с дни и седмици, търгувай си като пич, интрадей, дръж си позициите средно по 30-60минути(средно значи, че може и повече, но в рамките на деня) и няма да имаш никакви проблеми
----------
Ти вършееш ли из фб ?на български е бре джанъм .... бъкет = инста = варчев ..... не е сложно де .... ти от колко време търгуваш
----------
те нещат да ми дадат да ти благодаря .... за ко да се връщам .... напръй си фб ..... там ш си бистрим форексот и ще оторизирам да ми постваш графичните извратности тука и готово
аман от форуми ..... дейби форумите дейби
Я дай контакти там как си, да ти видя изявите![]()
Споразумение за публично предлагане на Insta Service Ltd.ахахх, НЕ Е !!! парите по сметката същите, само, че сделката я няма и пазара затворен.
Бях купил на 88,88 отдавна още миналата седмица че и по рано беше май.... като за пръв път достигна тия нива, после падна въртя сук въртя, днеска си викам "оооо вече излизам на +" и преди малко се прибирам леко пиинал и весел и гледам сделката я няма
.............................................
3.6. Закриване на позиции с CFD.
3.6.1. В случай на открити позиции по сметката за търговия в ден (или следващ ден) на публикуване на икономически статистики за дадената компания или друго събитие, което има голямо влияние на курса на акциите, компанията има право да затвори сделката по последната пазарна котировка след приключване на търговията. В тази ситуация преотварянето на сделките става 5 минути след възобновяването на търговията............
----------
подкокоросват те да си правиш ФейсБук/facebook.com.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ХЕМУСЕ................
добре дошъл.....................
гледам го ъуи сегаавстр/иена дето си го укъсил
ми чи то ще избухва бре.................................
бърже прибираи профита.................................... ...............................
----------
104, 50 го привлича а от тамза нов връх се е приготвило..............................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
добрутру. .... какой станало тука бре. .. къде са утринните процедури. .. грам дисциплина не е останала. ....ХЕМУСЕ................
добре дошъл.....................
гледам го ъуи сегаавстр/иена дето си го укъсил
ми чи то ще избухва бре.................................
бърже прибираи профита.................................... ...............................
----------
104, 50 го привлича а от тамза нов връх се е приготвило..............................
алфин. ... явно още малко требе да пофледаш графиките. ....
сетих се за една песна. ... в джобчето ми дрънкат семки и бонбонки.....
прекрасен ден желая на всички. ....
1.29 до края на деня.....
никва ама никва дисциплина не е останала тука
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (23-04-2013)
..... да изсипало се е...................... мааз го гледам на 2 ч.....................
затуи и 104..............споменах................. .......
това надолу е нищо в сравнение с предстоящото покачване................................ модела допуска това даже го потвърждава с това спускане.................
100.71 не требва да взима и отпрашва нагоре.....................
сигурно е...................... умнатаи УСПЕХ
ПО ДОБРЕ ИЗЧКАИ ДА ВИДИШДАЛИЩЕ ГО ВЗЕМЕ
и без туи си на профит..........................10 тинапипа мижеш ги прежали
----------
докато потвърждава горе изложеното.............................. ....еи ви картинка да търгувате да не ви мислим тази седмица..........................
значи отиваме да пробваме зоната 3000-3015
после нагоре до зоната 3170-80
и отново надолу за зоната 1.2870-80............................/червеното продължение на графиката/
2часа графика
ЕДНИ 500 ПИПА ОТ МЕН .................................................. .......................................
няма да добавам ..................................всичко е ясно........................
----------
днес отиваме на втората точка...................................1.317 0 зоната там пак се внимава..................................
----------
дългите за задеиствани при иената вече и при е/.д ще тръгнат
след малко
ранна търговия се очертава.................................. ..............
ДЪЛГИ.......................... ВЛЕЗНАХ И АЗ............................... ТОКУ ЩО..................![]()
Последна редакция от alf : 23-04-2013 на 05:59
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Добрю ютрю
Първо да кажа, че от 20-на дена сме в
в тая зона дето ми беше цял месец в подписа!!!!
Днеска требе да я скършим!!!![]()
Японските и ДАКСа са малко надоле, а ДАУ
е доста надоле, но в момента всички гледат нагоре.
Седим си и си мислим.,,,,,,
Таз упорита РЕЙДЖОВИЦА е много противна поне
за мен, че не мога да правя стинки.
Днес всичко зависи какви данни за PMI-тата ще
изкарат от еврозоната. РЕДА счита поради фундаментални
фактори случили се последния месец, че ще излезнат
по-лоши от очакванията и ще счупим 1,3002 !!!
Е има 5% вариант да излезнат добри и да идем
в зоната 1,31444-1,31666.
Та надоле трудността е 1,3015 последваща силна
подкрепа е 1,3002, а по-доле има желязна зона
дето е трудна, а именно 1,2977-1,2984.
Оттам пътя е открит и по-широк от ЦАРИГРАДСКО шосе.
Това е !!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
ДубрутрЯ Зверове !!!
Дам казах го !!! За да предизвикам зверО да живне малко !!!Такааам погледнете календара и вижте всички новини. Ако са червени, то Зверо ке полудееее !!! , а ние мое и да облажим ако сме на правилната страна
Преодолеем ли 1,3080 и 1,3095, може да търсим още 1,3112 ; 1,3128 ; ; 1.3188 ; 1.3199
А тръгне ли надолЕ, не знам какво ще го спре, ама все пак :
1,3027 ; 1,3014/12 ; 1,3000 ; 1,2986 ; 1,2965 ; 1,2948
Язе си мислим, че толкоз дни кат не го пуснаха надолЕ, значи се знае нещо или се е изчаквало нещо си, което ще ни бъде любезно обяснено, ако рейнджа изибие нагоре....Пък и що да не направим още един лег нагоре на дневна графика, до онова дет го привлича...1,3333 ? Кака Янче и тя ако помогне...
Успешен ден на красавиците !!!![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
БАБА МЕЦА, Хемуса и Абса веднагически
да докладват за обстановката !!!
Даже и КУЧИК да носи бележка !!!!![]()