аз съм добър в изпразването на бирени бутилки
![]()
аз съм добър в изпразването на бирени бутилки
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не, тогава не... понякога се случва, ама доста рядко
уж сериозно съм се хванал, като работа го имам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa, Как ама сериозно те питам не се бъзикам
как го виждаш €/$ в близките дни .....![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
принципно е в реиндж - 2ри до 8ми август - трябва да се гледат нивата по тоя реиндж - в момента е нагоре обаче началото на движението е доста под 50% нивото - т.е. перспективата е +25 най-вероятно, може би +50 % ама надали, с много много зор и много малко вероятно +100%, ако след това направи връхче под 50% нивото - перспективата ще е 100 до 200% надоле без значителна корекция, ама това е най-вероятно след повече от седмица
след връхчето дето иде зависи къде ще е дънцето, пак по тоя реиндж - ама и това е след повече от седмица![]()
Spekulanta (17-08-2013)
Я дай картинка, че докато ти стигна средата на писанието и съм забравил началотопринципно е в реиндж - 2ри до 8ми август - трябва да се гледат нивата по тоя реиндж - в момента е нагоре обаче началото на движението е доста под 50% нивото - т.е. перспективата е +25 най-вероятно, може би +50 % ама надали, с много много зор и много малко вероятно +100%, ако след това направи връхче под 50% нивото - перспективата ще е 100 до 200% надоле без значителна корекция, ама това е най-вероятно след повече от седмица
след връхчето дето иде зависи къде ще е дънцето, пак по тоя реиндж - ама и това е след повече от седмица![]()
прочети го пакважен е принципа, картинка и да начертая полза няма как да има
![]()
Друго си е когато текста е подкрепен със снимков материал![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.