и аз влязох тука с голямо закъснение от 96,86… така като гледа даже май съм уцелил да влезна от върха…![]()
и аз влязох тука с голямо закъснение от 96,86… така като гледа даже май съм уцелил да влезна от върха…![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ще трябва да чакаш малко повече
но в все ми става интересно какви са тия входове
?????????????????????????????????????????????????
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Аз досега бях по други задачи и гледам днес добре се е получило, и дано още бичи нагоре...Щатският долар нарасна спрямо японската йената днес, преодолявайки загубите, последвали новината за по-слаб от очаквания брутен вътрешен продукт на Япония. Двойката USD/JPY се разменя на нива над 96.80 йени, като се оттласна от дневното дъно при 96.19 йени, достигнато след обявяването на доклада. Според последните официални данни икономиката на Япония се е разширила с годишен темп от 2.6% за периода от април до юни, което е значително по-слабо от прогнозираните 3.6%, както и от покачването си с 3.8% през първото тримесечие.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нямаше технически сигнал.. естествено.. просто погледнах данните от сутринта, видях, че БВП-то е с лоши данни и реших да купа.. на каквато и да е цена..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (12-08-2013)
Boogeyman, едно е добре че поне си улучил посоката
поне според мен де ама нали знаеш пазара винаги може да ни забие нож в гърба !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
но да беше изчакал малко направо и се метна от най високите нива
аз не бих го направил никога![]()
Е че е така така е
и на мен ми се случвало
но от преди когато бяха напълно начинаещ
и сега не че съм кой знае колко напреднал
но поне от малко на малко е по добре !!!
Според мене ако проявиш търпение и изчакаш да се събудят американците ще затвориш на /+/.
Надявам се обемите да не са големи и да не те притеснява чакането.
Успех![]()