За мен 1322 все още си остава ниво отворено ниво
което не е потвърдено ако днес го потвърди
ще се ослуша за късата идея
За мен 1322 все още си остава ниво отворено ниво
което не е потвърдено ако днес го потвърди
ще се ослуша за късата идея
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
още една възможност при златото без стоп
sell 1287.29
tp 1281.90
buy 1294.31
tp 1299.65
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какви са тия миниатюрни таргетчета? 1282 нали онзи ден го гледахме?
Днес ако видим 1267 ще черпя с тази песен по случая: "Небесата могат да почакат" (аз обаче вече не мога); помни ли някой Сандра?![]()
(истинският таргет е малко по-надолу, но и на 67 ще сме доволни)
Ако го стигнем още днес обаче остава въпросът какво ще правим до края на седмицата (и месеца)? .... Освен да стигаме следващата цел надолу 1245?
Последна редакция от Eli2356 : 06-08-2013 на 14:18
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Да
така ги виждам нещата за днес и чакам да се изпълни...
имам винаги по 2 поръчки в двете посоки
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
потегляме на север .................![]()
Днес и утре сме на ЮГ, а може и до края на седмица, после сме на дълги...
щеше да е може би прекрасно, ако някой от вас двамата се обоснове - иначе си е само спам и бонус и задоволяване на някакви комплекси
Аз пък си мисля, че цяла сутрин вървим надясно....................
Svilen (06-08-2013)
От снощните ми къси + разни днешни, капка по капка се събраха $25 от златото днес. А от началото на месеца гледам, че имам $370, повечето от къси златни, чак се учудвам кога се събрахаСамо да не изскочи сега нагоре, че и такава вероятност има, натоварена съм пак с къси. Но може и това да си остане за днес. Мисля обаче, че в скоро време може да видим и нещо към 1260 - 50% фибо на последното покачване. Макар че сега сме на 2 съвпадащи фибота - 250-1920 и 1180-1347 - доста силно ниво би трябвало да е...
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 06-08-2013 на 15:29
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Spekulanta (06-08-2013), Prektor (06-08-2013), MoneyMaker (06-08-2013)