РЕДА , хич да не е отиде на плаж и да мърсува , ама иначе за пред форума отишъл да вади мед, да се труди и т.н.
ДА БЕ ....ДАДа ги разправя тез на някой друг. Ако прати вече някой тенеке с мед , мое и да му повярваме
![]()
![]()
![]()
![]()
РЕДА , хич да не е отиде на плаж и да мърсува , ама иначе за пред форума отишъл да вади мед, да се труди и т.н.
ДА БЕ ....ДАДа ги разправя тез на някой друг. Ако прати вече някой тенеке с мед , мое и да му повярваме
![]()
![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (05-08-2013)
и аз му заръчвам сумата и пъте....тенекенце мед....да докаже че е добър пчелар....па той ма плаши с разни железа....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
bombe, като им смени боичките на линиите да не си помисли, че се показва друго сега ?
И какво не ти харесва на БАБА МЕЦА канала ? Виж какъв е полегат
А и канал може да се построи от всЕка точка![]()
Олег, ако сериозно ме питаш какво не ми харесва, мога да ти постна малко лъчи на Ган? А?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (05-08-2013)
bombe (05-08-2013)
Фицка, моето виждане за развитие е сходно.
Имам един въпрос: когато върви тренд и прави пушове в нашата посока, задължително ли е корекциите да стигат до трендлинията? Втори въпрос: колко пуша в нашата посока прави обикновено един тренд? (питам, че не мога да намеря къде беше писал)
Ами ако е тренд, а не корекция, то трябва да има досег с ТЛ, а пушовете трябва да са нечетен брой 3,5....Фицка, моето виждане за развитие е сходно.
Имам един въпрос: когато върви тренд и прави пушове в нашата посока, задължително ли е корекциите да стигат до трендлинията? Втори въпрос: колко пуша в нашата посока прави обикновено един тренд? (питам, че не мога да намеря къде беше писал)![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
bombe (05-08-2013)