Ако има клубче на мързеланите, аз съм за там
----------------------
Ако има клубче на мързеланите, аз съм за там
----------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това нещо може ли да се прави в машина за еспресо.....пробвал ли си какво ще стане 50% кафе и 50% канела.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Капучино с малко канела -да!. Но да си разваля силното кафе сутрин - не бих!
Ще пия кафето, а след това ако се налга ще изям канелата....Всъщност, наистина се твърди, че канелата е полезна, но харесвам аромата и в съвсем малки количества, иначе ми идва доста хард!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Комарджи - ехе-еее,то с мързелива гимнастика красива ако се ставало...........
Ей тва требе да се прави ежедневноза да няма шутове от подполковник Впадимир Владимирович
....
И коментар отдолу => " На шестой секунде сломал ногу, спасибо."
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Добро утро мили колежки! Гледам днес сте се разкършили с гимнастики! Браво!![]()
Канелата верно е много полезна,знам че смъква кръвната захар поне с две деления,има дори чай за диабетици с канела,но се не съм чувала да сваля килограми ,не пречи да се пробва но явно трябва редовно да се слага в кафето а аз си слагам от дъжд на вятър![]()
![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit