Не виждам ама хич никакво светло Бъдеще в България
Пълен Песимист съм не вярвам в нито една институция
![]()
Не виждам ама хич никакво светло Бъдеще в България
Пълен Песимист съм не вярвам в нито една институция
![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
И аз съм така ,а уж съм оптимист човек ................. но просто не се вижда светлина в тунела
Кога ли ще дойде чудото и ще го доживеем ли![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Единствено имам доверие в Православната ни Църква
и ако може да стане така Църквата да ни управлява
и Църквата да ни Съди. тогава мисля че ще има управия
в България![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
И там нещата са силно ерозирани и пропити от корупция и лицемерие.Целия клир е от доносници на ДС.........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
лелеееееееееееееееееееее
майко мила е тогава какво ще правим ние ве ?
като НАЦИЯ ??????????????????????
Сърбаме си нашта нашта попара каква сме си я сготвили.
След еуфорията на тълпата и надеждата за бърза промяна, пак се изпада в депресия и апатия.Нио няма се промени, кучетата си лаят кервана си върви, хората отново са разделени.
Ако протестите са по конкретни техни законодателни промени да речем, или въобще имат кауза имат някакъв шанс за успех.
Сега какво има едни хора дето само викат оставка, някакви 50 и повече граждански сдружения дето спорят кой е по-легитимен.
Вчера вечерта към 12 трябваше да ходя да взимам от центъра дъщеря ми- ами отвратих се, определено по палатките не висяха красивите и образованите, а някакви пияници.
Да ги питам аз тия красивите и образованите- как е погледнат те, ако някой седне и пие под прозорците им, ако не се оправят да се организират и да дадат някакъв смислен и строен вид на тоя протест с това ще си остане.
Ама една такава организация си иска бачкане- говорене по 15 часа на денонощие само писане по фейсбук стената да се съберем там и да викаме не става.
Това като със всяко нещо - само думичката искам не е достатъчна.
Що никой не седна да даде конкретни предложения по тоя кодекс, един Валери Найденов само иска прави всякакви опити- ама него го отсвирват, че е от най-върлите привърженици на мажоритарната система.
Къде са юристите,дето могат да дадат такива, не им дреме гледат си там да си цъкат хонорарчета и до там.
Това ли ни е гражданското общество- пародия да се съберем на едно място ида викаме.
Да институциите имат своята важна роля,но защо пропускате медиите, освен с политика и престъпления с нещо друго да сте чели напоследък.
Bibco (02-08-2013)
Изглежда си права - за мнозина с това се изчерпва всичко революционно - да се напият и да реват из площадите "Оставка".
Не че призовавам да се грабнат пушките, но след като 50 и кусур дни правителството се изживява като керванът, който си върви, то трябват и по-радикални мерки. Защо Гърция стачкува през ден за щяло и нещяло!? А къде са нашите синдикати? Тренчев се изказа на "умните и красивите" и толкоз...
Всичко е приказки и декларации, действия няма - като всичко по принцип в милата ни Родина. Е - те затова тя ще е на това дередже и то няма да се оправи от никой отвън, а само отвътре - но чрез действия най-вече труд. И никакви извинения , че работа нямало не са приложими - който иска да работи, винаги ще намери какво, който не - винаги ще намери оправдания...
Е няма такава Държава
Слави Трифонов има такава песен
+++++++++++++++++++++++++++