купувайте здраво, на паунда съм 50 пипа на профит вече , тука по Драги ще стреляме нагоре
бичи много бичи ден очаквам и тук и на паунда![]()
купувайте здраво, на паунда съм 50 пипа на профит вече , тука по Драги ще стреляме нагоре
бичи много бичи ден очаквам и тук и на паунда![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може да прозвучи глупаво, ама за мене цветовете имат доста голямо значение....за да може да ги различавам максимално бързо кендълите дори и на малките мащаби, от там нагласям и ЕМА хем да се вижда, хем да не е натрапчива и като погледна графиката да не ми привлича прекалено много вниманието, защото тя е за помощ, а не е основна !
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Драгата, пробвай с оранжавеещ фон.Не е случаен цвят, когато си говорим за пари.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пфффф
тва ще ми извади очите бря![]()
на мене белият фон ме кефи много, ама ми е много ярък и като го гледам повече от 5 мин направо ми става лошо и ме заболяват очите, а се пак седя понякога доста време и направо не ми се мисли![]()
но все пак благодаря за предложението
джей да добавя....
като драскам върхове и дъна съща са различни цветове (въпреки, че сега ползвам индикатора за тях и е доста по прилежно на графиката)
в- син
д -червен...
тл също е различен цвят и винаги еднаква....
различната големина на "болда" зависи колко е важна...![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
И по една жаба задължително
Uploaded with ImageShack.us
D-12 (01-08-2013)
Правилноможе да прозвучи глупаво, ама за мене цветовете имат доста голямо значение....за да може да ги различавам максимално бързо кендълите дори и на малките мащаби, от там нагласям и ЕМА хем да се вижда, хем да не е натрапчива и като погледна графиката да не ми привлича прекалено много вниманието, защото тя е за помощ, а не е основна !
Важно е като погледнеш и да не става все едно е коледна елха, а да са неярки цветове и да ти успокояват погледа
Да бе, та да вземе си мисли за портокали и пъпеши![]()
http://charts.mql5.com/2/170/eurusd-...trades-plc.png
джей ето един пример как изглежда
като цветове
айде
оп оп оп
за тест на последното дъно
стоп 8 цел 13
като повтарям, че вече не ги драскам тия върхове и дъна, щот ползвам индикатора дето Олег сложи в темата на Реда вчера....![]()
NIQUE (01-08-2013)
паунда е валута която коригира много и не се знае дали това не беше корекция или обръщане. А еворто е много близко до вчерашното дъно и ако го пробие става много хубаво за надолу.
ше видим, може бай Драги 1.34000 да ни е приготвил за подарък, знае ли човек
некак си ми е бичо днеска и съм дълги и тук и на паунда![]()
Аз на М15 виждам Bullish engulfing и ми е за нагоре поне до 1.3375