Ибаси змията - с тия продажби на дребно на ГДР-то едни 30 -50 пипа надоле си беха напълно у курса на нещата
Що така бе - някои яко запъваааа![]()
Ибаси змията - с тия продажби на дребно на ГДР-то едни 30 -50 пипа надоле си беха напълно у курса на нещата
Що така бе - някои яко запъваааа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добрю утро
кой знае какво отместване на цената нема...затова нема и кой знае каква промяна....
3233 3267 3300 екстремуми за деня излизат 3200 3334
пожелания за зелени пипоне днес....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Aди БА МАЕСТРО Олег!!!!
Стига спа като някои източноанадолски читак,
а стани оверме и нарисувай ИЗКУСТВОТО си!!!!!!
Всички чакат!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA, тоя път поспах повече време
Ей сега ще се покаже картината
----------
Добрю ютрю
ЛИХВЕН ДЕН!!!!!!!!!!!!!
Индексите:
Японските са доста надоле и гледат надоле.
ДАУ са леуко отдоле и гледат надоле.
ДАКС е леуко отгоре и гледа надоле!!!
РЕДА смята, че сме близо до финалните нива
горе на РЕЙДЖОВИЦАТА дето върви от повече
от година. За справка седмична графика!!!!
РЕДА счита, че РЕЙДЖОВИЦАТА днес ще продължи
с минимални шансове за пробив под-над
вчерашните нива. ЦЯЛ МЕТЪР НОВИНИ ДНЕСКА.
РЕДА си е наумил, че днес РЕЙДЖОВИЦАТА ще е с уклон надоле!!!!
Нагоре пробив в ЖЕЛЯЗНАТА зона на съпротива
1,3296-1,3306 ще доведе до ЛЕГЕНДАРНОТО
1,333333333333333333333333333333333333333
Надоле СВИРЕПАТА подкрепа е в зоната 1,3229-1,3234
надоле първа цел 1,3212. Втора цвл 1,3173, а при
РАЗКИКЕРЧВАНЕ макс до 1,3124!!!!
Това е.
Успешен ден на ХОРАТА!
Днес може и да е денят. Екстремумите съвпадат с ЛЕГЕНДАРНОТО, ЖЕЛЯЗНАТА и СВИРЕПАТА![]()
Oleg, искам да помоля ако е възможно тоз индикатор с пунктира да ми го метнеш когато ти е удобноили ако го има в темата с индикаторите да си го сваля от там
само ако е възможно да ми кажеш как се казва
благодаря предварително!![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Ма стига се моли бря
Ей ти го
На м1 не работи правилно, но на другите фреймове е ОК![]()
драгата (31-07-2013)
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Жените не харесват такова молене, мъжете не ги интересува![]()
Една кукла преди няколко години ей така. Нещо си говорехме и явно казах бая пъти може ли може ли и накрая на издържа и ми вика, стига с това може ли, просто действай![]()
някой дали успя да влезе къса горе на върха та да види дали ЖЕЛЯЗНАТА ще държи.. за сега държи и май Реда ще вземе точката за днес.
.. едно 3124 доста добре изглежда.
Това си е било недвусмислена покана за .................